Recenze lásku nespočítáš

recenze

Lásku nespočítáš (2021) 4 z 5 / Anette.books
Lásku nespočítáš

Předem moc gratuluju @fragment k 30 narozeninám! ️
A pak taky děkuji @humbook a @endelesbibliophile za poskytnutí recenzního výtisku ️
#recenznivytisk #spoluprace

Takže, kniha se četla úplně sama, kdybych neměla té školy tolik, mám to přečtené za odpoledne. Moc mě zaujal ten příběh už jen tím o čem bude (tahle věta nedava vůbec smysl, ale pssst), jako hlavní hrdinka, která je donucena chodit do psychiatrické léčebny aby se vypořádala sama se sebou? To bylo prostě rozhodující a nic víc o tom vědět nepotřebuji abych si to nechtěla přečíst. A opravdu… kniha se mi moc líbila! Dala mi přesně to co jsem od ní čekala.

Lea-hlavní hrdinka knihy. Tuhle postavu jsem si okamžitě oblíbila! Ona má tak skvělý charakter, proč to už skončilo?!

Jay-klasicky bad boy, který se objeví téměř v každé romanťárně. Řeknu to na rovinu… toho jsem ráda fakt neměla. Byl to s prominutím Fracek nevyhovaný a vůbec mě jeho příběh a back story nezajímala, vždy jsem se radši těšila na pohledy Lei. Svou rádoby tvrďackou stranou jen ukazoval jak je ubohý a to… jak mluvil o Lee… to se mi taky nelíbilo :,(.

Ovšem! Co bylo na knize nejlepší?! Jednoznačně Flocke, v každé knize prostě musí být ta vtipná postava, která drží děj a tady to byla tahle! Ty vtipy jsem si musela dva i založit. Stala se z něj má nejoblíbenější postava knihy.
Dál bych asi trochu vytkla takový zvláštní konec, doufala jsem, že by se to s těmi rodiči Lei mohlo vézt trochu déle, ale tak nevadí.

Celkově knihu hodnotím kladně a za mě velké doporučeni! (Hlavně protože Flocke️

Komentáře (0)