Po desítkách výkladů můžu říct, že karty fungují. Jemně navádějí, inspirují, nepřetlačují. Můžete si s nimi jen tak posedět u čaje a podívat se, co vám vyplave na povrch. A nebo se do toho opřít víc a položit si konkrétní otázky – i ty časové.
Některé karty totiž odkazují na roční období nebo svátky, a to je nejen praktické, ale i příjemně ukotvující. V mých výkladech právě tyhle „časové“ karty vycházely nejsilněji. Možná je to tím, že mám sama k těmto cyklům blízko. Některé svátky zbožňuju, a oceňuju i nové informace, které k nim autorka přidala.
Nejde jen o karty, ale i o knihu, která má co říct
Knížečka, která je ke kartám přiložená, není jen formální doplněk. Naopak – občas stačí jen zalistovat a už v pár větách najdete něco, co sedí přesně na to, co řešíte.
Autorka vás nenutí hledat odpovědi venku – vrací vás zpátky k sobě. A to bez patosu.
Kameny, rituály, ženské kruhy? Ano, i na to se myslí
Ke každé kartě můžete přiřadit i svůj oblíbený kámen – pokud vás kameny a krystaly berou, tohle vás potěší. Stejně tak je sada skvělým doplňkem k rituálům, jógovým cvičením nebo práci v ženských kruzích.
Shrnutí?
Karty Královny Slunce jsou poctivě udělaný nástroj. Laskavý, ale ne cukrkandlový. Vhodný pro chvíle, kdy potřebujete nasměrovat, zklidnit nebo posílit. Můžou být jen milou společností – nebo přesně tím impulzem, který jste potřebovali.
Průvodce sluneční moudrostí a osobním růstem. Objevte starodávnou sílu Slunce a dovolte jeho světlu prosvítit vaši cestu k vnitřnímu růstu a sebepoznání. Máte před ním sebou jedinečny balíček karet, ktery vám umožní spojit se s... více
Komentáře (0)
RenataP také napsala