Příběh neobyčejné servírky a policejního důstojníka.

recenze

Vzdej se mi (2015) 5 z 5 / TerezaMondeková
Vzdej se mi

„...před sebou jsem měla největší trápení svého života a kupodivu zároveň muže, který byl opakovaně hrdinou všech mých snů, dokonce i těch nejchlípnějších - těch obzvlášť. Stál tu Reece Anders a já nevěděla, jestli ho mám praštit, nebo ho políbit.“

Reece je odvážný, statečný a dobrý policista. Je to ten typ muže, kterého chce každá žena, ale on má oči jen pro jedinou.

„Všichni nemusí dělat totéž, aby byli šťastní.“

Roxy je neobyčejná servírka se zvláštním vkusem v tričkách, která během dne studuje online vysokou. Poslední období jejího života se nedá považovat za šťastné. Její nejlepší kamarád z dětství je už několik let v léčebně a osoba, která ho tam dostala, byla teď propuštěna z vězení a chce odpuštění. Roxy si tím není jistá, a když začne dostávat děsivé vzkazy, myslí si, že ví, kdo za tím je.

„Sakra, chceš mě od svých patnácti let a teď, když mě máš, nejsi pro mě ochotná riskovat? Protože se bojíš, že ti něco ublíží? Co to je za blbost?“

Roxy má větší a větší strach. Věci se komplikují a ona je nucena spolehnout se na muže, který ji už dvakrát zlomil srdce. Roxy je do Reece zamilovaná od svých patnácti let. Před 11 měsíci spolu strávili noc, jeden druhému se vyhýbají a je mezi nimi napětí. Ale teď je Recce jediný, kdo ji může pomoct.

Reece ví, že mu Roxy nevěří, ale i tak je odhodlaný udělat všechno, aby byla Roxy v bezpečí. Nikdo jí neublíží, ani on. Už to s Roxy více než jednou pokazil a nedovolí, by se historie opakovala.


„Kdykoli jsem tě za poslední rok viděl, chtěl jsem tě tady. Právě tady. A kdykoli ses otočila a odcházela ode mě, měl jsem chuť tě chytit. Nemáš ani tušení, kolikrát mě napadlo, že si tě hodím přes rameno a odnesu tě dozadu do skladu. Přemýšlím, že jsem to měl prostě udělat. Mohli jsme mít všechny ty blbosti dávno za sebou.“



Kniha je pěkná. Plná zvratů a překvapení. Není dlouhá, není to zbytečně zdlouhavé, všechno jde k věci. Je tam láska, romantika, napětí, je tam i něco jako detektivní zápletka. Takže jste zvědavý na odhalení na konci knihy a zároveň se vám líbí ta sexuální energie, napětí, jiskření mezi hlavními hrdiny, které tam je celou knihu.

Komentáře (0)

Přidat komentář