Příběh, který mě uchvátil

recenze

Z krve a popela (2021) 5 z 5 / malaknihomolka2
Z krve a popela

Za mě tohle byla naprostá bomba.

Znám už SJM a už od počátku jsem věděla, že to na pochopení nebude lehké. Mátly mě postavy, ten děj jsem vůbec nechápala, ale pak se to naprosto rozjelo. Užívala jsem si ten děj, postavy už jsem si zařadila, kdo co a jak. Poppy nebyla žádná fňukna, byla vycvičená a sakra měla i kudlu to se jen tak nevidí. Hawke (jestli se do něho nezamilujete, tak na mě ani nemluvte) a Poppy měli mezi sebou naprosto užasnou energii, až jsem jim to záviděla, ta jejich chemie mě pohltila, prostě jsem musela vědět, jak to skončí.

Ten konec mě naprosto překvapil, zírala jsem na tu knížku s otevřenou pusu a četla jsem dál a dál. Čtivost to mělo naprosto senzační, jednotlivé stránky mi ubíhaly o rukama, že jsem ani nepostřehla, že už uběhlo 100 stránek.
Ze začátku než jsem se začetla mě to přišlo, takové lehce zmatené, ale jak už jsem se zmínila po 100 už jsem si na ten děj a postavy naprosto užívala a zamilovala jsem se do nich. Moje ani nejoblíbenější postava krom Poppy, byla Tawny, ta byla naprosto dokonalá, měla tak čistou duši až mi to vyrazilo dech.

Z krve a popela jsem ohodnotila, jako 5/5, protože jsem tomu nenašla ani jednu výtku, takže za mě to to přečtete, věřte mi užijete si to.

Moc děkuji Humbooku a humbook blogerům za reading copy.

Komentáře (0)

Přidat komentář