Když můžeš volit mezi vztekem, nebo empatií, vol vždycky empatii.
Tato autorka mi svými knihami neskutečně přirostla k srdci. Její knihy si nesou hluboká témata, a tak je jasné, že ani v tomto příběhu nejsou vynechána. Tento díl mi přišel slabší, ale i, tak si mě omotal.
Může stejný problém s láskou sednout hned na dvě osoby? Ano, může a to je případ hlavních postav. Justin i Emma nedochází ke svému šťastnému konci v lásce, kdežto jejich ex partneři ano, a to hezky hned po rozchodu. Co když je to prokletí? A co když by to tihle dva zkusili spolu, ale jen proto, aby "kletbu“ zlomili a došli ke svému „šťastně a navěky“.
Nádech nadpřirozena a dvojice, která se potýká s problémy s láskou a těžkým životním obdobím. Emma má temné kostlivce ve skříni, kteří často vykukují, a tak má po ruce plán bé. Život se s ní nemazlil a neustále ji to připomíná.
Justina čeká velká a těžká životní zkouška, kterou si sám nevybral, ale musí ji zvládnout. A k tomu všemu přičtěte snahu zlomit jejich prokletí. Jejich poznávání a samotné sbližování, které má jasné hranice, komplikuje přitažlivost a chemie, která mezi nimi panuje. Bez komplikací, smutných částí by se to ovšem neobešlo. Také tu ale najdete humor s trochou uličnictví. Pomalá plynulá romantická linka, kdy je krásně vidět vývoj postav. Zmíněná hlubší témata jsou problémem spousty z nás. Kolikrát jste věřili, že se někdo změní? Někdy je třeba přijmout fakt, že všichni toho nejsou schopni, i když je milujeme. Oceňuji propletení postav z předešlých dílů. Přesto mi v tomto příběhu chybělo nějaké to wow a přes všechny ty emoce, příběh na mě působil moc sladce. I tak si mně dvojice tohoto dílu získala :)
Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce moc děkuji Mystery Press
Justin je stižen kletbou a díky tomu, že to zveřejnil na sociální síti, o tom teď ví celý internet. Každá dívka, s kterou chodí, najde svou spřízněnou duši ve chvíli, kdy se s Justinem rozejde. Jednoho dne mu pošle zprávu dívka, k... více