Přečteno: Kluk odvedle

recenze

Kluk odvedle (2020) / knihomolka239
Kluk odvedle

Charlie žije jen se svým tátou a třemi staršími bratry. Je proto jasné, že jí chybí ta "ženská část" - je skvělá ve fotbale, ale v holčičích věcech je úplně mimo. To se ukáže ve chvíli, kdy začne pracovat v módním butiku. Co se stane, když se zamiluje do Brandena?

Když Charlie už po několikáté překročí povolenou rychlost a jejího otce už nebaví za ni neustále platit pokuty, je nucena si najít brigádu. A tak začne pracovat v módním butiku, i přesto, že módě vůbec nerozumí. Časem ale přichází na to, že být občas trochu víc holka a trochu méně fotbalista, není vůbec špatné.

Jak byste možná čekali, Charlie to nemá nejjednodušší. Téměř každou noc ji budí noční můry o autonehodě její matky. Na nespavost si ale najde lék - chodí si přes plot povídat s jejím sousedem Brandenem.

Tohle je přesně takové to feel good čtení na léto (případně na září, které je dost hektické a náročné pro všechny). Autorka píše opravdu čtivě, děj rychle utíká a příběh vás od začátku zaujme. I přesto, že postavy nemají žádné složité charaktery a jsou vlastně docela obyčejné, oblíbíte si je. Jedinou složitější postavou je v tomhle případě Charlie, která je ale skvěle napsaná, osobně ji mám ze všech nejradši a věřím, že většina z vás si ji také oblíbí nejvíc.

Autorčiny knihy jsou lepším průměrem ve feel good romantice a jestli hledáte něco, u čeho si odpočinete, tohle je správná volba. Příběh je sice podle mě docela předvídatelný a svým způsobem obyčejný, ale usmívala jsem se u něj a zanechal ve mně dobrý pocit.

Hodnotím hezkými 70% a za zaslání mockrát děkuji Albatros Media.

Komentáře (0)

Přidat komentář