Prázdné sliby

recenze

Prázdné sliby (2021) 4 z 5 / motyli_kridla
Prázdné sliby

Ze začátku se mi do knihy nechtělo. První dvě tři kapitoly jsem moc nepobírala děj a jednoduše v tom plavala. Ale poté přišel zlom, kdy jsem se do příběhu zamilovala. Zamilovala jsem si svět, postavy a velmi hezky vymyšlený a popsaný svět.
Knížka mi nejen jednou zkrátila dlouhé chvíle v autobuse, tady je potřeba dodat, že nikde jinde nestíhám číst:). Četla se sama, byla čtivá, vtipná. Ale musím přiznat, v jednu chvíli mi to připomnělo Selekci.
Postavy byly skvěle popsané a vykreslené. Abriellu jsem si rychle oblíbila a rozhodně ji mohu zařadit na list oblíbených postav. Ohledně Sebastiana si to řekněme na rovinu, od začátku jsem ho neměla ráda. Naopak Finn, to je zlatíčko. Upřímně jsem doufala, že se ke konci něco stane. Ale bohužel, snad se dočkám v dalším díle.
Konec mě rozložil. Nechápavě jsem se na poslední slova dívala a zmateně hledala další strany. Které tam bohužel nebyly. Doufám, že další díl bude co nejdříve, protože potřebuju vědět, jak to bude pokračovat.
E-knihu recenzní výtisk jsem dostala od humbook v rámci humbookblogeru. Moc děkuji.
Knize Prázdné sliby dávám 4,8/5 a rozhodně ji všem doporučuji. Myslím si, že nejvíce by se mohla líbit těm, kteří mají rádi tematiku víl a styl psaní Holly Black.

Komentáře (0)

Přidat komentář