Pomalu hořící oheň

recenze

Pomalu hořící oheň (2021) 3 z 5 / Bookexpresss
Pomalu hořící oheň

Já jsem četla asi před dvěma lety knížky Do vody a Dívka ve vlaku, a obě se mi líbily. Do vody byla teda celkem čtenářský oříšek, ale Dívka ve vlaku je jeden z mých nejoblíbenějších thrillerů, avšak Pomalu hořící oheň byl taky moc fajn.

Setkáváme se tu se třemi ženskými hlavními postavami, které jsou ve stejnou dobu podezřelé z vraždy jistého Daniela. Líbilo se mi, že se každá kapitola zabývala o životě jedné z nich, každopádně ty kapitoly nejsou označené jménem, ale číslem, takže pro mě bylo celkem náročné se v nich zpočátku vyznat a neplést si je, po chvíli jsem si ale o každé udělala obrázek. I když umí Paula Hawkins psát poutavě, knížka se mi četla celkem pomalu, kromě pár momentů, kdy jsem ji nemohla pustit z ruky (ty jsem si hrozně užila)!

Tento thriller vám můžu doporučit, ale něco mi v něm chybělo a nebude patřit mezi ty nejlepší, které jsem četla. Pokud ale autorku čtete rádi a máte v oblibě thrillery, pusťte se do ní!

•spolupráce s Euromedia•

P.S. knihy Pauly Hawkins (Do vody, Pomalu hořící oheň a Dívka ve vlaku) spolu nemají žádnou souvislost, můžete je proto číst každou zvlášť:)) jo a film podle knižní předlohy Dívka ve vlaku byl skvělý!! Velké doporučení

Komentáře (0)

Přidat komentář