Pohřešovaná manželka

recenze

Pohřešovaná manželka (2017) 3 z 5 / knihovnička007
Pohřešovaná manželka

Imogen se po letech se svým manželem rozhodla uprchnout. Po dlouhé době psychického týrání se žena rozhodně odpoutat se od svého despotického manžela a vydává se do krajiny svého dětství, kde se cítila bezpečně - do Francie.
Vince se však nevzdává a je rozhodnut najít svou manželku za každou cenu...

Námět knihy se mi moc líbil (mám ráda i podobný film Noci s nepřítelem), začátek knihy mne zaujal, ale pak... zhruba v polovině knihy jsem se začala lehce nudit, nic moc podstatného se nedělo a konec to docela zazdil :(

Líbilo se mi, že jsem si v knize mohla přečíst i to, co se honilo Vinceovi hlavou. Zajímavé... Je zajímavé, jak si lidé dokážou všechno odůvodnit. Vždyť on to vlastně všechno dělal pro ni...

Koncem mne autorka docela namíchla. Dalo se čekat, že se nakonec potkají, docela to oddalovala a nakonec mi to setkání přišlo takové nereálné... A když tak nad tím přemýšlím, celkově ty dialogy byly na můj vkus takové moc strojené a nepřirozené.

Určitě bych tuto knihu neoznačila žánrem thriller a dobrodružná (jako v Databázi), ale jako odpočinková kniha na dlouhé zimní večery nebo k vodě. Zařadila bych ji mezi lehčí žánry. Spousta informací o oblečení a jídle, což mi k Francii hezky sedí :)

Komentáře (0)

Přidat komentář