Pohádky plné fantazie

recenze

Pac a pusu z autobusu (2021) 5 z 5 / daniela1374
Pac a pusu z autobusu

Jako všechny pohádky od Lucie Křesťanové, jsou i tyto velmi čtivé. Příběhy, které vypráví tatínek - řidič zájezdového autobusu - svému synkovi Dominikovi, zaujmou malé, ale i velké čtenáře. Jsou nevšední, poučné a plné fantazie.
Podíváte se do Francie, Itálie, Holandska, Řecka, Ameriky, Rakouska i našich Beskyd. Určitě dostanete chuť na pizzu, zatoužíte projít se v dřevácích, přechytračit rozverné strašidlo, pomoci Edovi naučit se plavat, odhalit záhadného loupežníka, zasmějete se královu smradlavému paláci a budete rádi, když smrdět přestane, a také zjistíte, že stádo srn se může v mžiku změnit v zářivé oči děsivé silniční příšery.
Celou knihou Vás bude provázet malý Dominik, jeho maminka a mazlivý pejsek Pupík. A samozřejmě tatínek na telefonu. U každé pohádky budete zvědaví, jak to všechno dopadne a nebudete se moci odtrhnout. Tedy vlastně Vaše děti...ale nejspíš i Vy :-)
Děti pohádky Lucie Křesťanové milují a dospělí je dětem rádi čtou. Ke knížkám této autorky se s oblibou vracíme a stejně tak se budeme zaručeně rádi vracet i k této, zatím poslední její knize Pac a pusu z autobusu.

Komentáře (0)

Přidat komentář