Orákulum pro klid duše i těla

recenze

Orákulum 7 energií (2022) 5 z 5 / RenataP
Orákulum 7 energií

Karty hledají sílu, rovnováhu a smysl života. Nebo jenom klid a naladění, které právě potřebujete.
Také mi jejich informace často přišly velmi přesné na hledání cest ze složitých situací. Nebo při řešení vnitřních pochybností.

Právě to je typ otázky, na kterou vám karty Orákula sedmi energií odpoví nejlépe. Ale přesto čekejte i množství dalších rad a podpory, řekněme, že lze těmito kartami rozklíčovat i všední život, zvláště máte-li pocit, že vám z něj někudy uniká energie.


Karty nejlépe fungují na situace, kdy POTŘEBUJETE POSÍLIT.

Pak se můžete dozvědět třeba toto:

„Radikálně přistup na podmínky života; když proti němu přestaneš bojovat a namísto toho začneš usilovat o to, po čem toužíš, svět ti pošle úžasné příležitosti. Podaří-lis e ti překonat odpor vůči věcem, které máš před sebou, dostaneš sílu udělat potřebnou změnu a zároveň začneš respektovat sama sebe, budeš si vážit svého přístupu a svých rozhodnutí….“

A ještě…

„Máš-li skutečnou touhu po prožitku, přestaň lpět na formě, v jaké k tobě tato zkušenost přijde. Ujistit se, že máš jasný, radostný a upřímný motiv, tvůj záměr je opravdový.“

Ach, to je krása.

Cítíte to uvolnění?

Vlastně pokaždé, když jsem tyto karty vyložila na nějaké své téma, pocítila jsem uvolnění a šanci. Šanci, že když se nebudu bát, pořádně zapracuju na tom, co mě brzdí a co dávno již není moje, tak se stane zázrak.

Tedy, já to možná považuji za zázrak, ale je to třeba jen to, co ke mě nemůže, protože se moc bojím, protože jsem ovlivněna něčím negativním z minulosti.


Pomůže nám to všechno uvolnit se z klece (minulosti, zážitků, dětství, situace).

Jaké karty jsou?

- jemně pastelově barevné, výrazné a hladivé

- základní informace je již na kartě, spíš než návod je jako nadpis, naladění mysli, lze si pod tím představit cokoliv... a právě ta první představa je velmi zajímavá a intuitivní

- knížečka je čtivá a dolaďuje to, co jsme si odnesli ze samotné karty


- knížečka se dá použít pro výklady i samostatně, náhodně ji otvírat - zkuste to! Funguje to!

Řekla bych, že karty navádí k tomu osvobozování, což dává smysl i díky tématu, které autorka zvolila. Čakry, energie, základní naladění člověka.

Komentáře (0)

Přidat komentář