Odpočítávač

Tenhle thriller mě vážně vtáhl. Příběh sleduje Elle, která rozkrývá dávno uzavřený případ sériového vraha prostřednictvím svého true crime podcastu. Hrozně se mi líbilo, jak jsou kapitoly střídavě psané jako klasické vyprávění a pak jako přepis podcastu – se zvukovými předěly, které tomu dodávaly úplně jinou atmosféru. Nejvíc mě bavily právě ty „podcastové“ části.

Od půlky jsem byla naprosto pohlcená, napětí rostlo a já málem okousala všechny nehty. I když jsem si říkala, že je to místy trochu předvídatelné, nakonec přišel zvrat, který jsem fakt nečekala. Hlavní hrdinka Elle je hodně tvrdohlavá, někdy až moc – občas jsem měla chuť s ní zatřást, že tak riskuje vlastní život, ale chápu, že ji žene touha po pravdě.

Celkově napínavé, zajímavé a hodně dobře vymyšlené. Jen ta Elle mi místy lezla na nervy.

Děkuji @levneknihy_cz za poskytnutí knihy v rámci spolupráce.

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Strhující debutový thriller o sérii rituálních vražd, která zůstala nevyřešená – a nedokončená. Elle Castillová se ve svém podcastu Odložená spravedlnost už dvě desetiletí úspěšně věnuje starým kriminálním případům. Teď otevřela t... více

Komentáře (0)