Nikdo nechce zažít den jako tenhle!

recenze

Den jako tenhle (2022) 5 z 5 / renulka16
Den jako tenhle

Annie má všechno, co potřebuje k šťastnému životu - manžela, dokonalý žlutý dům a 5letou dcerku Hannah. Jenže Hannah onemocní a tak s ní jede v dešti k pediatrovi. Následuje autonehoda. Annie se probudí po autonehodě a zjistí, že žádnou dceru nikdy neměla, manžel od ní odchází a ten kouzelný dům už také nemají.
Zbláznila se snad stejně jako její matka?

Co byste v takové situaci asi dělali? Já bych se tutově zbláznila.

Tenhle příběh byl naprosto dokonalý. Od samého počátku mě kniha chytla a až do samého závěru mě nepustila. Celou dobu se mi hlavou honily otázky jestli se náhodou nejedná o duchařskou knihu? Nebo má halucinace? Nebo zde jde snad o paralelní svět? Kdo ví.

Celou dobu jsem byla napnutá a prožívala to s Annie, každý její krok, který podnikala při zjišťování toho kdo doopravdy je a co se tenkrát stalo. Modlila se, že se potká ještě se svou dcerkou.

Hodně lidí je zklamaných ze závěru, ale mě to naopak vůbec nevadilo, spíš jsem na něj koukala s otevřenou pusou, protože takové možnosti jsem příliš nevěřila, pořád jsem čekala, že to bude jiné. Ale vůbec mě to nezklamalo.

Takže celkově se kniha četla opravdu bravurně. Krátké kapitoly. Kniha má úžasné napětí a spád a konec není předvídatelný, takže za mě osobně moc doporučuji!

Komentáře (0)

Přidat komentář