Obálka knihy Nekonečný červen

Okey tak to bylo krásný kratičký příběh o dvou nejlepších kamarádech jsem si neskutečně užila a četl se skvěle. Hlavní postavy Caplana a Minu jsem si hned oblíbila.

Caplan je takový typický extrovert a patří do takové té ”populární” party a Mina je zase extrémní introvert a taková ta kterou všichni šikanovali. Přesto jsou z nich nejlepší přátelé a já jejich vztah milovala.

Kromě nich jsem si ale oblíbila i vedlejší postavy jako třeba Quinna. A co teprve Hollis? Tu jsem si mega oblíbila.

Když Quinn pozve Minu na maturiťák začnou spolu chodit. Jenže Caplan si uvědomí že se mu Mina taky líbí. Myslí si ale že to má pod kontrolou a nechce jim kazit vztah tak nikomu nic neřekne.

V knížce je všechny sledujeme na konci čtvrťáku. Vidíme jak se s tím každý vypořádává jinak a uvědomujeme si že ta “správná” cesta možná není jediná cesta navzdory názoru ostatních.

Já jsem celé knížce naprosto propadla a rozhodně bych ji doporučila všem kdo hledají nějaké hezké letní čtení. Protože i když v téhle knížce nemůžete čekat nějaký velký zvrat tak vám to v průběhu čtení stejně vůbec nevadí a jen proplouváte životem společně s postavami a moc si to užíváte.

Za knihu moc děkuji v rámci spolupráce s Humbook blogery, protože nevím jestli bych si ji jinak někdy přečetla a to by byla škoda.

Obálka knihy Nekonečný červen Nekonečný červen Daisy Garrison

První lásky, první pády, první zklamání… Král střední školy Caplan a knihomolka Mina jsou nepravděpodobné spřízněné duše už od třetí třídy. Vyrůstali v podobných rodinách na stejné slepé ulici a jejich přátelství zázračně existuj... více

Komentáře (0)

saramat12