Nečekej, až vyjde slunce...

recenze

Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti (2022) 4 z 5 / Knihomolka97
Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti

Nečekej, až vyjde slunce...nauč se tančit v dešti mě zaujalo okamžitě po přečtení anotace.
Hlavní hrdinka Julia vede úžasný život, má to ale háček, protože jen na Instagramu. Ve skutečnosti to tak růžové není. Manžel ji opustil, žije sama s dítětem ve skromném suterénním bytě a její e-shop moc nevydělává. Když se ale do sousedního domu nastěhuje přitažlivý sochař Alex, Julia se rozhodne jednat...čistě obchodně samozřejmě.
.
.
Od začátku je jasné, jakým směrem se bude příběh ubírat, ale plyne moc hezky a jako odpočinkové čtivo je to ideál. Třeba na aktuálně propršené dny.

Julia bohužel nepatří k nejsympatičtějším hrdinkám, její chování je někdy až zarážející. Ze všech sil se ale snaží dát život do pořádku, za což si zaslouží obdiv. Také se mění její hodnoty, dokonalost není vše.
Julia má nejen obdivovatele, ale najdou se i tací, kteří jí závidí a chvíli to je trochu napjatější čtení. Také přichází na scénu tajemství z minulosti ohledně Juliina otce.
Ještě musím zmínit jejího ex-manžela, což je taky kapitola sama o sobě.

Části, které jsou psány jako příspěvky na Instagramu jsou originální a skvělé zpestření.

Sochař Alex od první chvíle vnese do příběhu pohodu, příjemný sympatický chlapík, který to také v životě nemá jednoduché.
Romantická linka je pozvolná a nenásilná, hrdinům držíte palce.
Mírné zklamání přece jen je, hlavně, co se týče hlavní hrdinky, ale jinak je příběh moc pěkný a za přečtení určitě stojí.

Komentáře (0)

Přidat komentář