Návrh, který se neodmítá...

recenze

Návrh (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Návrh

„Někdy se k vám lidi přikradou a najednou ani netušíte, jak jste kdy mohli být bez nich.“

Hanna Wellsová je dvacetiletá dívka, která žije obyčejný studentský život. Ve všech ohledech svého života si je jistá, až na sex a svádění. Což je pro ni problém, protože je už nějakou dobu zakoukaná do svého spolužáka Justina. Jemu se ale líbí jiný typ dívek, proto jestli chce, aby si ji všiml, musí vyjí ze své ulity, i kdyby měla uzavřít dohodu s tím arogantním, až přehnaně sebevědomím a dost sexy sportovcem.

Garret Graham vždy toužil po jediném... hrát po vysoké profesionálně hokej. To je jeho cíl, za kterým si jde. Neváže se, jen si užívá. Na nějaký vztah nemá ani pomyšlení. Ale teď je jeho sen ohrožený, kvůli zhoršeným známkám. Jeho jedinou nadějí je jeho spolužačka Hanna, kterou se snaží přesvědčit, aby ho doučovala. Nebylo to jednoduché, ale nakonec uzavřeli dohodu... Hanna mu pomůže s učením, on ji pomůže s tím, aby si ji všiml kluk, do kterého je zakoukaná.

Z Garreta a Hanny se stávají dobří přátelé, i když se na první pohled může zdát, že jsou úplně odlišní. On je sportovec, hvězda školy, vtipný, sexy a velký holkař. Ona je stydlivá, nevinná a tichá, ale ve skutečnosti si jsou podobní. Oba mají hluboké rány, se kterými se snaží vyrovnat a démony, před kterými se snaží utéct. Ova jsou bolavý a zranitelný. I přes to všechno to mezi nimi jiskří. Vzniká mezi nimi hluboké pouto. Stačil jediný polibek, aby si Garret uvědomil, že jsou pro sebe stvořeni a že jediný kluk, kterého chce, je on. A to nebude vůbec lehký úkol...


„A jak ho mám krucinál přesvědčit, že sním už nechci být, když nedokážu přesvědčit ani sebe?“



Vtipný, oddychový, není to náročný, je to skvěle napsaný... Opravdu jsem občas brečela smíchy. V knize jsou momenty překvapení, ale i zvrat. Taky se mi moc líbí, že autorka píše z pohledů hlavních hrdinů. To se moc často nevidí, ale je to škoda, protože je kniha pak mnohem lepší. Sice je to zase to klišé. Děvkař, kluk, po kterém všechny holky touží, až na tu jednu a zrovna ta je jeho "osudová láska". Je to opravdu to klišé, ale autorka to napsala excelentně. Hlavní postavy jsem si hned zamilovala a moc se těším na další díly.

Komentáře (0)

Přidat komentář