Naše zakázané vášně

recenze

Naše zakázané vášně (2022) 4 z 5 / Nicolles_books
Naše zakázané vášně

Myslím, že o této knížce už snad všichni slyšeli. Zahraniční bookstagram a booktok je jí plný a ohlasy jsou pozitivní.
Loni jsem si knihu koupila v angličtině, ale po chvíli jsem zjistila, že mé znalosti jazyka nejsou dostatečné. Proto jsem se nemohla dočkat, když jsem se dozvěděla, že vyjde i u nás.

Děj je hodně jedinečný, takže jsem netušila, co čekat. A rozhodně nejsem zklamaná, protože to WOW. Příběh Romy a Juliette se v mnoha věcech podobá Romeovi a Julii, ale i tak dokáže autorka překvapit. Čtenář si v jednu chvíli myslí, že ví, co čekat, ale přijde další bum a je zcela ztracen.

K hlavním postavám…zbožňuji je, oba dva. Oba k sobě něco cítí, protože je tam zamíchaná zrada a intriky, ale i tak se do sebe (znovu) zamilovávají…..nebo se nikdy milovat nepřestali?

Neskutečně se mi to líbilo, nemám co vytknout. Snad jen to, že ten rozjezd byl trochu pomalejší, ale to není žádné mínus, protože druhou polovinu knížky jsem přečetla jedním dechem.

Trošku mi vadil ten pomalý rozjezd v tom smyslu, že prvních cca 130 stran jsem se neuměla chytit a všechno mě rozptylovalo. POŘÁD JSEM KOUKALA NA TELEFON. Ale ten zbytek mi to dost vynahradil.

P. S. POTŘEBUJU DALŠÍ DÍL…co nejdřív

Za reading copy moc děkuji @humbook #humbookblogeri #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář