Obálka knihy Na tenkém ledě

Romantická pohádka pro dospělé.
Děj se odehrává na podzim v Harvest Hollow v Great Smoky Mountains. Všude jsou barvy a vůně podzimu. Město je idylické a má dokonce i hokejový tým a symfonický orchestr. Člověk si skoro říká - sem bych jela na dovolenou.
Hrdinové jsou velmi sympatičtí. Violoncellistka Gracie učí na druhém stupni, hraje v symfonickém orchestru a z pochopitelných důvodů nesnáší hokej. Felix hraje v hokejovém týmu appíků. Oba milují vážnou hudbu a rádi čtou. Oba měli problémy s rodiči. Cesta k jejich vztahu je trnitá, ale ne nemožná.
Felix se taky vyjadřuje ke své sociální fóbii. Je znát, že je to pro něj těžké, ale ke svým problémům se staví čelem a nelituje se. Hudba je pro něj mimo jiné jedním ze způsobů, jak se uklidnit.
Je vidět, že autorka má k vážné hudbě blízko, hudební scény jsou věrné. Za mě je to plus, mnoho spisovatelů to neumí.
Doporučuji všem, kdo mají náladu na něco něžného a romantického. Drama, sex a velké zvraty nečekejte.

Obálka knihy Na tenkém ledě Na tenkém ledě Jenny Proctor

Moje požadavky na muže jsou jednoduché. Musí milovat knihy. NESMÍ milovat hokej. A proto se ani nepodívám na svého souseda, rezervovaného a tajemného Felixe Jamisona, bez ohledu na to, kolik knih ho vidím tahat do svého bytu. Do... více

Komentáře (0)

Zavřít