Na něco se vyplatí si počkat...

recenze

Počkám na tebe (2014) 5 z 5 / TerezaMondeková
Počkám na tebe

„Nic důležitého v životě není snadné.“

Avery Morganstenová nastupuje do prvního ročníku univerzity v Západní Virginii, která je tisíce kilometrů daleko od jejího rodného města. Snaží se utéct před svým rodným městem, lidmi v něm, svými rodiči a hlavně před strašným zážitkem, který se odehrál před pěti lety na halloweenské párty a který změnil její život v peklo.

„Něco se vyplatí prožít..."

Avery je tichá, uzavřená a bolavá. Chce si dát život do pořádku. Chce si najít pár přátel a pokusit se začít žít. Ale člověk míní život mění. Avery nechtěla být středem pozornosti, ale hned první den skončí na zádech jednoho kluka... bohužel, ne ledajakého. Narazí do Camerona Hamiltona, jednoho z nejoblíbenějších kluků na škole. Cameron je sexy bůh. Má metr devadesát, oslnivé modré oči, neuvěřitelné sebevědomí a ženy mu padají rovnou k nohám. Až na ni.

„O něčem by se nikdy nemělo mlčet..."

Avery ví, že by se od Cama měla držet co nejdál, ale je to těžké, když se okouzlující a vtipný Cameron objeví všude, kam se hne. Nakonec si ho Avery pustí do života... stanou se z nich dobří přátelé, ale jiskří to mezi nimi. Avery je konečně po dlouhé době šťastná, ale to nebude trvat dlouho. Začne dostávat výhružné zprávy a telefonáty. Začíná ji docházet, že před minulostí neuteče... musí se k ní konečně postavit čelem!

„Za něco se vyplatí bojovat..."



Skvělá kniha. Jsem ráda, že se dali dohromady zrovna oni dva. Překvapilo mě, co v sobě oba hlavní hrdinové drželi. Občas mi trochu vadilo, jak se hlavní hrdinka chovala, ale když se hlavní hrdinka svěřila s tím, co se jí stalo, tak jsem její chování pochopila. Na hlavním hrdinovi se mi líbilo, že na hlavní hrdinku netlačil. V knize nechyběla láska, napětí, minulost, první láska, překvapení, přátelství, naděje, zklamání, bolest... Moc se těším na další díl.

Komentáře (0)

Přidat komentář