Tato recenze byla smazána.

Máš to v sobě

recenze

Noční lovec (2013) / Akinaz
Noční lovec

Představte si, že se probudíte v místnosti nazí, nijak nespoutaní, ale máte zašitá ústa a pohlaví. Jak se tak kolem sebe rozhlížíte uvidíte nad sebou nápis MÁŠ TO V SOBĚ... Ale co? Tahle otázka napadla nejednu vrahovu oběť.
Chris Carter nám ve své třetí knize představuje mimořádně zvráceného vraha mladých žen.
Detektivové Hunter a Garcia jsou zmatení. Vrah s nimi hraje podivnou hru, při které používá zvlášť nepěkné hračky ke splnění svých tužeb.

První oběť nám vrah doslova servíruje na stříbrném podnose, bohužel se nic moc nedozvíme, protože okolnosti jsou natolik drastické, že si sebou bohužel odnášejí nejen tělo oběti, ale i další dvě osoby.

Detektiv Hunter dlouho hledá marnou spojitost mezi jednotlivými případy, za to nám krásně vyprofiluje vraha, který je extrémně trpělivý, umí donekonečna čekat na svou oběť a neošívat se.
Co se týče samotné vraždy, je vždy precizní, čímž se stává pro svou oběť tím posledním, co před smrtí ucítí a nač pomyslí.

Vrah vraždí velice důmyslně a každý svůj krok má naplánovaný do nejmenšího detailu... Hunter a Garcia se tak vydávají na lov s rizikem, že lovenou zvěří může být během pátrání jeden z nich.

Všem, kteří se do Nočního lovce pustí přeju pevné nervy, velkou dávku odvahy číst dál (vzhledem k talentu spisovatele to není nijak těžké) a předem upozorňuji, že kniha opravdu NENÍ PRO SLABÉ POVAHY !

Komentáře (0)

Přidat komentář