Obálka knihy Marco

Pokud máte rádi romantiku z prostředí mafie, tak tahle kniha mi mohla být pro vás . Navíc pokud máte raději jednohubky, tak o to víc.

Příběh vás zanese do španělské Sevilly, kam zavítá hlavní hrdinka knihy Brook, která nečekaně padne do spárů Marca a jeho rodiny.
Marco jako správný mafián má moc a vliv. Ovšem jeho chování nese aroganci a nelítostnou stránku. Správná žena dokáže zahrát na ty správné struny, tak i to nejtvrdší srdce může vyměknout.

Střet hlavních hrdinů přináší souboj dvou silných osobností a tak kousavé slovní přestřelky jsou součástí tohoto příběhu. Brook je cílevědomá a odvážná a rozhodně má pěkně prořízlou pusu. Chemie a jiskření jsou přítomny od samého začátku. Pomalá romantická linka vzhledem k počtu stran knihy byla super. Možná by mi nevadilo, kdyby stran bylo trošku víc a třeba i prostředí mafie by bylo více rozepsáno. Bavilo mě i poznávání Marcova bratrů a jejich babička byla naprosto skvělá. Jedna dáma dokáže zkrotit čtyři muže a získat si vaše srdíčko. Nečekejte pomalý rozjezd. Najdeš tu nenávist, nebezpečí, přátelství, odhodlání, vášeň a lásku. Příběh je takovou romantickou oddechovkou z nebezpečného prostředí. Každopádně se velmi těším na příběh Lucase a dalších dvou bratrů .
Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce moc děkuji Moje Romantika

Obálka knihy Marco Marco Marcy Jell

Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát… Ale jezdci apokalypsy neznají slito... více

Komentáře (0)

Zavřít