Západ slnka v Sydney

„Někdy musíš procestovat svět, abys našla své vlastní srdce.“

Jedná se celkově o 4. díl série Letné lásky, ale přímo navazuje na 1. díl této série (Leto na Santorini). Vracíme se tak za hlavní postavou Sarah a jejími potenciálními nápadníky - Joshem a Jamesem, se kterými se setkala na plavbě po řeckých ostrovech.

Sarah se vrací z porozchodové dovolené zpět domů do Sydney. Člověk by řekl, že bude odpočatá, plná energie a šup - vzhůru k lepším zítřkům. Ale ona má naopak pořádně zamotanou hlavu. Chtěla si dát pohov od chlapů, ale místo toho myslí rovnou na dva.

Co když člověk neví, ke komu ho to táhne více? Co když si zamiluje bezstarostnost a pohodu s jedním… ale jiskří to i s tím druhým?

A přesně s tím se Sarah potýká. Je přesně mezi dvěma úplně rozdílnými muži, který ji každý nabízí něco úplně jiného. Každý má jiný pohled na život, vztahy i budoucnost.

Na jedné straně je tu Josh, mladý přitažlivý Američan s duší dobrodruha. Umí ji rozesmát, je bezstarostný a Sarah je s ním tak nějak sama sebou.
A pak je tu James - charismatický starší muž s noblesou, šarmem, zkušenostmi a penězi…

Koho byste si vybrali vy? A koho si nakonec vybere Sarah?

Autorka rozdělila knížku tentokrát do tří částí. V jedné části sledujeme Sarah po boku Jamese, se kterým podniká různé akce, na různých místech. V další části jsme svědky toho, jak tráví čas spolus s Joshem. Stráví spolu například Silvestr na Havaji.
V poslední části sledujeme to nejsložitější - rozhodnutí. Který ze dvou mužů si získá její srdce? Nebo se rozhodne nakonec úplně jinak?

Jedná se o příběh plný cestování, rozhovorů, rozhodnutí, ale také přemítání, vnitřního boje a najití sama sebe. Navštívíme spolu s postavami několik destinací, kdy každá má svůj důvod a příběh.

Styl psaní autorky znám již z předchozího dílu. Je lehký a čtivý. Střídá cestovatelské pasáže, romantické momenty, i vnitřní “boje” hlavních postav. A já musím říct, že se mi tento díl líbil více, než první.

Jedná se o sladkou, milou, romantickou jednohubku, u které nemusíte přemýšlet - ideální pro dny, kdy potřebujete na chvíli vypnout a zpomalit.

Západ slnka v Sydney Západ slnka v Sydney Sandy Barker

Sarah po návrate domov, do milovaného Sydney, zistila, že osud nám občas do života prihrá lásku práve vtedy, keď to najmenej čakáme. A niekedy hneď dvakrát. Jej stabilne vybudovaný život sa zrazu ocitne na križovatke a ona netuší,... více

Komentáře (0)