Král rychlovek na jednu noc... chce dát šanci lásce.

recenze

Skóre (2017) 5 z 5 / TerezaMondeková
Skóre

„Co je ale na naději to nejhorší? Člověka často čeká akorát zklamání.“

Co bude? To je otázka, která vrtá Allie Hayesové hlavou. Čeká ji promoce a ona neví, co bude pak. Navíc má zlomené srdce po krachu dlouhodobého vztahu. To poslední, co chce je nový vztah, nebo sex na jednu noc. Ale králi rychlovek, sukničkáři Deanu DiLaurentisovi se nedá odolat. Allie se od něj chce držet co nejdál, ale život je nepředvídatelný. Alkohol, zlomené srdce a deprese udělají své... stane se to, co Allie ani v nejmenším nechtěla. Románek s Deanem.

„Pouč se ze svých chyb a jdi dál.“

Dean má všechno, co chce... skvělý prospěch, holky, slávu, holky... holky. Rozhodně se nehodlá v ničem omezovat. Zatím nepotkal ženu, která by vůči jeho vzhledu, šarmu, úsměvu a kouzlu byla imunní... až na ni. Za jedinou noc mu Allie obrátí život vzhůru nohama. Allie ale v jejich románku nechce pokračovat, nabízí Deanovi maximálně přátelství. Dean na Allie nemůže přestat myslet, spíš naopak, chce aby mu dala další šanci.

Život Allie i Deana nabere nečekaný směr a oba budou vystaveni zkoušce, která je může zničit.


„Říkej, co si myslíš, a mysli vážně, co říkáš.“



Na Deanův příběh jsem se moc těšila, protože jsem si ho zamilovala už v předchozích dílech. Zase super oddychovka, plná humoru. Třeba ta scéna s tím vibrátorem v koupelně... brečela jsem smíchy! Zajímalo by mě, kam autorka na tyhle nápady chodí. Kniha není zbytečně zdlouhavá, je plná překvapení, napětí, lásky, zvrat. I slza ukápla. Líbí se mi, že je kniha psaná z pohledů obou hlavních hrdinů. Jsem ráda, že se dali do hromady zrovna Dean a Allie. Můj neoblíbenější díl ze série.

Komentáře (0)

Přidat komentář