Je to tady, první přečtená kniha letošního roku a hned TOP knížka. Král hněvu je pikantní romanťárna od autorky Any Huang.
Dante Russo italský miliardář a majitel Russo group je drsný, velmi pohledný byznysmen, kterého si nechce nikdo znepřátelit. Vivian by se dala popsat jako poslušná, a hodná hrdinka, která má se svými rodiči složitý vztah. Byznys udává a řídí celou její rodinu. Prestiž jména, postavení na společenském žebříčku je alfa a omega rodiny Lauových. Domluvený sňatek s velmi vlivným a úspěšným miliardářem Dantem Rusoo je zařadí do těch nejvyšších kruhů společnosti. Vivian stejně jako Dante pro rodinu udělají cokoliv, i když to ani jeden nechce, ona nemá na výběr a pro Danteho je to jen obchod nic víc, rozhodně žádné city.
Moc jsem si čtení užila, Dante byl drsný týpek ale pod slupkou měl srdce. Bavil mě jejich vztah, poznávání a objevovaní svých pravých tváří, vývoj jejich postav. Celý příběh je neskutečně čtivý, střídání kapitol z obou pohledů dodalo příběhu spád, chemie mezi hlavními postavami fungovala perfektně. Nucená blízkost, dohodnutý sňatek, od nenávisti k lásce....klišé, která tady fungují stoprocentně. Skvělé to bylo od začátku až do konce, mám chuť si to přečíst znovu.
Kniha mně byla poskytnuta Albatrosmedia v rámci
spolupráce, za účelem recenze.
Král hněvu Ana Huang
Je manželkou, kterou nikdy nechtěl… a slabinou, se kterou nepočítal. Nemilosrdný. Puntičkářský. Arogantní. Dante Russo si libuje, když má věci pod kontrolou, v osobním i pracovním životě. Miliardář a generální ředitel kon... více