Kolik otázek, tolik odpovědí a naopak

recenze

Thovt - odhalení 1 (2018) / RenataP
Thovt - odhalení 1

Měla jsem pocit, že tato kniha je podobna měňavce. Někdy mi sedla do nálady jako nejsladší bonbonek, jindy jsem ji nemohla vystát. Asi je to tím, jaké bylo moje rozpoložení a také na jaké téma jsem zrovna narazila. A jaké odpovědi jsem v tu chvíli hledala a na jaké jsem, řekněme to slušně, nebyla vůbec zvědavá. Kniha se houpe na vlnách duchovní moudrosti, která je někdy taková načechraná, že mi snad přišlo,že pro běžný život nepoužitelná, ale na druhé straně tu je mnoho rad a námětů k přemýšlení, které jsou schopny skutečně změnit život nebo nás podnítit k tomu začít dělat ve svém životě jinak.

Není to tak úplně obtížné, stačí pochopit....
Pochopit co?
Otázky, nebo odpovědi?

To je další věc, která mi z čtenářského úhlu vystupovala velmi výrazně - někdy jsem měla dojem, že odpovědi na základní otázky ve mne budí více a více dalších otázek, které si už ale musím zodpovědět sama. A to je ten správný čas si knihu vzít do ruky podruhé a znovu si ji pročíst.
Ba dokonce je také jednou z těch, které si můžete otevřít zcela náhodně a zamyslet se nad tím, jestli právě dnes a právě tady vám nenese důležité poselství. Protože možná právě nyní už chápete věci jinak.

Hezké shrnutí všech předchozích Thovt knih autorky a pořádná dávka jejích vlastních názorů, nových témat a rozjasnění.

Komentáře (0)

Přidat komentář