Kniha o chlapech a vztazích

recenze

Bez zábran (2021) 4 z 5 / Arianachan
Bez zábran

Hlavní hrdinka je obyčejná holka toužící po dobré práci a hlavně po fajn chlapovi, s nímž by mohla plout životem. Věřila, že takového našla, ale po rozchodu s ním se jí zhroutí svět a ona se rozhodne začít znovu v Praze.

A zde se rozjíždí kolotoč částečně připomínající Bestiář Barbary Nesvatbové. Gábina se rozhodne se nevázat a jen si užívat život, do kterého jí vstoupí hned několik zajímavých mužů. Dokáže ale zůstat chladná a nespoutaná, nebo k některému přilne víc, než by čekala? A co se stane, když se rozhodne o "svých" mužích napsat knihu?

Kniha je velmi čtivá a poměrně zábavná, je to fajn oddechovka např. na léto či na dlouhé zimní večery, kdy si s ní můžete zalézt do pelíšku a nejlépe si k ní nalít i skleničku vína. Je psána hovorovým jazykem, který se k postavám i obsahu skvěle hodí. Děj příjemně plyne a o zajímavé charaktery zde není nouze. Pokud jste ale trochu prudérní a erotika v knihách mám vadí, pak opravdu nejste cílovým čtenářem této knihy.

Mnoho žen se v příbězích jistě pozná, kdejaká z nás se někdy dostala do podobné situace jako Gábina, jež vám může i nemusí být sympatická. Rozhodně byste ale měli dát knize šance, má totiž potenciál vás příjemně překvapit.

Komentáře (0)

Přidat komentář