Hodná sestra

recenze

Hodná sestra (2022) 4 z 5 / Bookexpresss
Hodná sestra

Od téhle knížky jsem neměla žádné očekávání a neskutečně mě překvapila tím, jak byla skvělá. Čekala jsem od ní, že to bude nějaký drsný thriller, ale dostala jsem něco mnohem lepšího! Příběh, díky kterému vám bude lézt mráz po zádech po celou dobu čtení a kvůli kterému nebudete moct spát.

Setkáváme se tu se dvěma sestrami (dvojčaty) - Rose a Fern. Autorka napsala kapitoly převážně z pohledu Fern, ale sem tam nahlédneme i do deníčku Rose, ve kterém řeší jak svoje dětství, tak i nynější život. Knížka díky tomu byla o dost zajímavější a příběh se pro mě stal víc reálný. Moje vize konce byla sice úplně mimo, ale vlastně mi to vůbec nevadí, protože autorka předvedla, jak skvěle dokáže zmást čtenáře a jak mu během chvíle zavařit mozek.

Hodnou sestru doporučuju těm, kteří hledají fajn knížky na jeden večer, a také těm, kteří jsou fanoušky knihy Pravda, nebo lež od Colleen Hoover, jelikož tento román měl podobný vibe a zápletku.

• spolupráce s nakladatelstvím Euromedia •

fakta o autorce: Sally Hepworthová se narodila v roce 1980 v Melbourne a celkově od ní u nás vyšly 4 knihy, z nichž Hodná sestra je nejnovější. Celkově ale napsala 7 knih.

Komentáře (0)

Přidat komentář