Hacker

recenze

Hacker (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Hacker

Jak se vám líbí téma dopisování/chatování v romantických knihách?

Jessica je konečně na vysoké. A tam se potká se spoustou nových kluků. Jeden je ale opravdu skvělý. Jenže je to ten, který se jí naboural do počítače, píše si s ní, ale nechce jí říct, kdo doopravdy je. Který ze spolužáků to může být?
Knihy od M. K. Hardy prostě miluju. Všechno začalo betováním již vydané Knihomolky a já tak autorce moc děkuju, že se mnou zůstává v kontaktu. Je super psát si dojmy z knih přímo s vaší oblíbenou autorkou .
Hacker je jedna z těch knih, která vás zaujme už anotací. Moc jsem se těšila, že se na ni vrhnu a opět jsem nebyla zklamaná.
Prvně jsem se trochu vyděsila, protože když se vám nabourá někdo do počítače, není zrovna bezpečné si s ním psát a hlavně se s ním pak setkávat. Ale tady je to trochu jinak. Takže jsem neměla pocit, že by to, co Jessie dělala, bylo nějak nebezpečné. Navíc věděla, že je to jeden ze spolužáků.
V knize nemusíte hádat, který z nich to je, protože to autorka píše tak, že je vám to jasné, ale stejně je to absolutně super. A nejlepší je to, jak se dva hlavní hrdinové postupně sbližují.
Johny. Ach, Johny. Jeden z nejúžasnějších hrdinů romantických knížek ever. Mrzutý, ale vlastně hrozně hodný, zahloubaný kluk. Myslím, že jsem se zamilovala. Jess byla taky moc fajn. Sympatická sportovkyně a opět tu máme originální detail v podobě Krav magy. Pecka!
Rozhodně nepřijdete o peprnější scény a flirty chvilky. Autorka tyhle části vážně umí psát. Ostatně jako všechno v knize.
Kdo by v romantické knize nemiloval téma vysoké školy. Líbilo se mi, že je příběh vsazený do českého prostřední, ale zároveň mají hlavní hrdinové taková jakoby cizí jména (přezdívky). Já nevím proč, ale nečte se mi dobře o hlavním hrdinovi Frantovi a hrdince Anežce :D. Takže Jessie a Johnyho jsem fakt uvítala. Naopak jsou ale vedlejší postavy s českými jmény, takže od každého kousek, ale není to nijak rušivé.
Když už jsme u vedlejších postav… nejka Sára byla absolutně příšerná. Upřímně jsem čekala, že na konci knihy nastane nějaké rozuzlení i vztahu Sáry a Jess, to mi tam trochu chybělo. Nejradši bych jí kopla do… ehm, no, pokračujme :D.
Celkově je příběh moc čtivý. I když přiznávám, že začátek mi přišel trochu pomalejší. Ale naštěstí se to rychle rozjelo a já si to pohodové čtení skvěle užila. Hacker padl během jednoho dne :D.

Obálka a grafika: Vážně nádhera! Nejsem milovnice modré barvy, ale tady tato je vážně dobrá.

Verdikt: Doporučuji Hackera a hlavně autorku. Knihu seženete v elektronické podobě na stránkách @m.k.hardy .

Komentáře (0)

Přidat komentář