Tenhle komiks je jedním slovem nádhera. Ucelený příběh jednoho chlapce, který posílá dopisy. Vždy na konci jednoho dopisu napíše indicie k najití následujícího.
Sori se v bývalé škole zastala svojí spolužačky proti šikaně. Vše se obrátilo proti ní a Sori se i v nové škole cítí osamoceně až do doby kdy najde první dopis. Díky nim poznává celou třídu, prostředí okolo školy, protože jí to neznámý pisatel popisuje.
Seznámí se s dalším klukem, který vzpomíná na svého kamaráda, který náhle zmizel a nerozloučil se s ním….vzniká přátelství, které spojují dopisy, dopisy nejsou jen pro Sori, ale i pro jejího kamaráda. Spolu jich určitě najdou co nejvíc!!
A dokáží najít i jejich pisatele? Možná ano, když se budou hodně snažit. Tenhle komiks má hloubku, otevírá témata jako šikana, jak moc je důležité pomoci, ozvat se, i když to vypadá, že se to obrátí proti vám. Je o hlubokém přátelství, které pro sebe nic nechce, hlavně, aby můj kamarád nebyl smutný. Nesobecký, krásný, hluboký.
A ilustrace jsou hezké, nepletou se, nádherně příběh doplňují. Nemůžu dát jinak než plný počet.
Kouzelný čas přichází spolu s dopisy. Dopisy a v nich ukryté hádanky ke mně přilétají ve chvílích nejistoty a strachu, jako by mě chtěly vést. Setkám se s tebou, když za nimi půjdu…? Hlavní hrdinka Sori se kvůli následkům šikany... více
Komentáře (0)
EvikU. také napsala