Tato recenze byla smazána.

Dám mu všechno. Svoje srdce, mysl, tělo i duši!

recenze

V ringu (2014) 5 z 5 / TerezaMondeková
V ringu

JEDNÍM SLOVEM ÚŽASNÝÝÝ!
Je to moje první kniha, co od této autorky čtu a je naprosto perfektní! Autorka má úžasnou fantazii a představivost, když dokáže něco takového napsat. Příběh je promyšlený a výborně napsaný. Nečekané okamžiky. Byla jsem zvědavá od začátku až dokonce. Nemohla jsem se odtrhnout. Knihu jsem dostala k Vánocům a ještě ten den jsem začala číst. Přečteno za tři dny.
Musím, ale se studem přiznat, že jsem měla stejně nejradši ty scény, jak spolu byli v posteli. Mám pocit, že tam spolu doopravdy mluvili a Remington se tam otevřel víc, než když spolu mluvili normálně. To spolu komunikovali jenom pomocí písní. Na jednu stranu mi to přišlo originální, ale zase mi to i tak trochu vadilo. Ty scény jsem si musela číst pořád dokola.

Na první pohled mě naprosto, ale naprosto uchvátila obálka. Je dokonalá. Z té obálky přímo září, že je kniha o dobrodružství, napětí, nebezpečí, napínavosti, lásce, sexu, odvaze, odhodlání, násilí, boxu..., prostě všechno, co tam má být. A k tomu sexy obálka.

Brooke Dumasová je sebevědomá, mladá, sexy dívka, co se jeden večer odváže a půjde se svou nejlepší kamarádkou na zápas. Čekala, že se pobaví, ale nečekala, že tam potká muže ze kterého se jí podlomí kolena! Nemůže na něj přestat myslet, i když se snaží. O den později ji pozve na další zapás a tam si ji najme jako svojí fyzioterapeutku na svém turné, které trvá tři měsíce. Brook nečekala, že by ji takhle přitahoval. Ale postupem času se mezi nimi vytváří silné pouto, které nejde přerthnout. A taky se dozvídá věci, co ji k němu ještě víc táhnou a o to víc po něm touží.

Remington Tate. Bože miluju to jméno. Je zápasník s dost temnou minulostí. Nikdy nečekal, že by potkal někoho, kdo by mu rozuměl. Dokud nepotkal ji. Viděl ji do duše a poznal, že mají oba stejnou temnou minulost. Najme si ji jako fyzioterapeutku, aby ji měl u sebe. Chce aby byla jenom jeho, ale nejdřív ho musí poznat. Se všemi kladnými i zápornými vlastnostmi. Jedn, ale ví jistě. Že tu dívku, co viděl fandit na zápase nemůže nechat odejít.
Hlavního hrdinu si nejde nazamilovat! Je to jeden z míh hlavních knižních hrdinů!

Knihu na 1000% doporučuji. Sama si ji přečtu ještě jednou. Do dalšího dílu určitě jdu.

Komentáře (0)

Přidat komentář