Cesta za štěstím

recenze

Cesta za štěstím (2022) 4 z 5 / Bookexpresss
Cesta za štěstím

Autorčiny předešlé knížky (Kudy ke hvězdám!! a Na jedné vlně) patří k mým nejoblíbenějším vůbec, proto jsem od této CooBoo novinky měla obrovské očekávání, ale bohužel jsem po dočtení trochu zklamaná.

Sice jsem se do knížky rychle začetla, ale tak ve třetině se tempo zastavilo a já se kousek po kousku několik dní dostávala přes střed knížky, který mě bohužel moc nebavil:((. Posledních 100 stránek můj celkový dojem určitě vylepšilo, ty jsem stihla přečíst za jeden den, ale i tak to prostě nebylo ono. Asi jsem čekala Kudy ke hvězdám ², což je upřímně moje chyba, no i kdybych takové očekávání neměla tak si myslím, že bych z ní nadšená nebyla. Abych ji ale jenom nekritizovala...- líbily se mi hlavní hrdinové a taky zápletka, která byla originální a zajímavá. Chybělo mi ale nějaké větší vyvrcholení, na konci knížky sice došlo k rozuzlení příběhu, ale postrádala jsem takový "wow" efekt.

Celkově knížku doporučuju. Určitě ale snižte si svoje očekávání, za mě je to sice nejslabší, ale pořád dobrá knížka od Jenn Bennett. Romantiku má krásnou a předá vám i něco víc. Takže ji zkuste a uvidíte sami!

Za knihu moc děkuju Albatros media (spolupráce!)

Komentáře (0)

Přidat komentář