Jsem nadšená. ANO. Opět mě autorka dostala a patří kniha mezi její nejlepší tvorbu. Seznamujeme se s Bárou a Ptáčníkem. Každý z nich nemá život jednoduchý. Oba ho mají spojený s nešťastným dětstvím.
Silný hluboký příběh z kterého je vám špatně. Tak lehce můžete přijít o štěstí, které v životě máte. Jak lehké je někoho pomluvit. Slova už nejdou vrátit. Valí se jako voda z koryta a zaplaví celé městečko. Každý předává pomluvy dál, jestli je to pravda, nikoho nezajímá. Hlavně, že je o čem mluvit.
Neskutečně dobře napsaný psychologický příběh, kdy se krůček po krůčku dozvídáme celý život Báry a Mirka. Otáčíte stranu za stranou a necháváte příběh znít v hlavě. A dlouho po dočtení o něm přemýšlíte. Minulost vrátit nejde, ale možná jde mít lepší budoucnost. Snad. Když se každý dozví pravdu, ale je to po tolika letech ještě nutné?
A někdy je potřeba postavit se lidem i osudu. Někdy je potřeba nenechat si vše líbit….lidská zloba a závist je nekonečná…dokonalý název pro dokonalou knihu. Za půlkou knihu už se začíná vše spojovat do velkého finále. Doporučuji, doporučuji a smekám!!!

Příběh o moci minulosti a síle květin. Bára a Ptáčník. Dva lidé, jejichž cesty se protnuly dávno předtím, než se ti dva potkali. Bára je přesvědčená, že její život by byl mnohem šťastnější, kdyby do něj před lety kdosi nezasáh... více