Boss - Alexander Stainforth

recenze

Boss (2019) 5 z 5 / KnihomolkaYulča
Boss

Teo pracuje v reklamní agentuře pod názvem KaMa. Jeho kolegyně a kámoška Karolina, celkem mrcha, ale to vůbec nevadí. Je známo, že Karolína randi s nynějším Šéfem, a dozvídáji se, že má nastoupit nový zaměstnanec, ale vůbec se neví o koho se jedná. Teo bohužel s předešlým šéfem moc nevychazel, s nynějším to celkem jde díky Karolíně. Teo je gay, před nekolika lety měl hrozný rozchod, kdy ho bývalý přítel podvaděl a vyhodil ho z domu. Teď, když už se Teo zaměříl víc na sebe a konečně přestal myslet na ten hrozný rozchod, tak se mu opět jeho bývalý ozval a chce ho zpět za každou cenu..... Jak to dopadne musíte si přečíst už sami.
Když konečně nastopi do zaměstnání nový zaměstnanec, Erik, z kterého byl Teo úplně na větví, podle popisu je to krásný, vypracovaný chlap a Teo je z něj totálně mimo. Největší obrat to nabírá tehdy když se Teo probouzí po  alkoholovém opojení v cizím ložnicí a vedle něj leží Erik...... A v tu chvíli přemýšlí, co se asi mohlo v noci dít......
Pokud vás zajímá, jak probihaji vztahy mezi homosexualy a jak vše vnímají a jací jsou, tak tuto knihu si musite 100% přečíst. Mě tato kniha hrozně bavila a mám ji v oblíbených, hlavního hrdinu Tea si zamilujete, je to slaďoušek. Doporučuji, ale pozor kniha není v hodná pro čtenáře mladší 18cti let.

Mé pocity z knihy :

Byla čtivá . Nepamatuju si, kdy naposledy jsem se skoro u celé knihy usmívala jak blb, bylo to smutné i veselé. Ke konci to byl masakr. Bylo to napínavé nepředvídatelné. Že kniha pojednává o gayich mi vůbec nevadí, aspoň jsem se dozvěděla i trochu jak to u nich probíhá za oponou, kdy o tom nikdo nic neví. Stejně to maji chlapi těžší jak baby, protože nemají jak skrývat vzrušení a tohle mě bavilo sledovat, jak to skrývají a tak. Je to jiné čtivo ale zasáhlo. A utvrdilo mě to v tom, že jsou mnohem lepší, jak hetero páry. Je to nejsilnější příběh co jsem roce 2018 četla, tak bych tuto knihu z celého srdce doporučila. A Teo je proste boží.

Komentáře (0)

Přidat komentář