Atmosférické karty

recenze

Orákulum posvátné růže (2022) 5 z 5 / RenataP
Orákulum posvátné růže

Jsou to doslova atmosférické karty. Skoro až voňavé. A rozhodně nezapomenutelné.

Pradávné bohyně, jemné ženské téma, ze kterého ale cítíte sílu ženské moudrosti. Starorůžové karty, u kterých jen krůček chybí k tomu, abyste přísahali, že opravdu jemně voní růžemi. Snad za to může nádherná starorůžová barva, nebo ilustrace, snící, iluzorní a růžové… nebo to téma… a záměr autorky, abychom díky kartám objevili, kde máme nechat rozkvést svou vnitřní zahradu.
Jak být zase žena? Silná, něžná…
Jak mít úspěch a spokojenost, takovou, kterou jako žena potřebuji?
Pod tématem „pomohu vám nechat rozkvést vaši vnitřní zahradu“ si můžete představit cokoliv a řekla bych, že pokud to je vaše téma, už asi tušíte, s jakou otázkou byste si karty vytáhli.
A mohu říci, že stačí často JEN JEDNA a je jasno.
Zkusme si to…
Divoká růže… tolik mne lákala takhle karta. „Udělej to po svém. Přijmi svou jedinečnost. Nezkrocená:“ Píše se na kartičce.
Už nyní mohu vnímat, že je mojí cestou možná zcela jedinečná cesta, vymyslet si něco svého a prorazit s tím… že nemusím kopírovat někoho, ale udělat něco úplně mimo vyjeté koleje. Že se nemám bát být sama sebou.
Když pak otevřu knížku, ke kartě Divoká růže ještě zjistím, že: „Když ti někdo říká, že nejsi normální, poděkuj mu“. Že věci, které mne drží zkrátka, prostě ubližují. Minimálně v tom tématu, ve kterém se ptám… ano, je možné, že stálým přemítáním „co tomu řeknou lidi, co tomu řekne ten a ten“, si brzdím cestu vpřed. Logicky. Karta je tedy povrzením, že se nemusím bát, že mé obavy a držení se zkrátka je jen výsledkem názorů druhých lidí, nikoliv reálným nebezpečím. Nejsem tu prý proto, abych zapadla. Ale abych vyčnívala.
Tak děkuji!
A co vyjde vám?
Karty bych ohodnotila jako velmi jemné, leč velmi důrazné a přímé ve svých sděleních, to jste ostatně už mohli poznat na ukázce výkladu.
Krásně se s nimi pracuje, budí už od pohledu jemnou náladu, vytahovat si je můžete ze stojánku, který vytvoříte jen otevřením vrchního dílu karetního balíčku. Knížečka je barevná, takže voňavá do očí ještě víc.
Báječná třeba do kabelky…

Komentáře (0)

Přidat komentář