A ona čekala

recenze

Čekanka (2006) 5 z 5 / Ladybug656
Čekanka

Čekanka - Julia Quinn
Bridgertonovi IV


Opět velice nádherný příběh dalšího Bridgertona, tentokráte o Colinovi, tentokráte plný napětí a velkolepého odhalení. Ze začátku to vypadá na další nudnou londýnskou sezónu, vše se hned změní po tom co lady Danburyová vyhlásí pátrání na lady Whistledownovou. Colin se nijak neplánuje ženit, když v tom skutečně pozná dobrou přítelkyni své sestry - Penelope. Ta Colina odjakživa zbožňovala, ale oba mají svá tajemství a tak to chvílemi "skřípe".

Moc se mi líbily tajemství obou hlavních postav, (i když jsem si to Penelopino vyspojlerovala ze seriálu, ale co už). Při čtení jsem zase propadla kouzlu Londýna a celé společnosti jsem "zobala z ruky". No a především ta úžasná romantická linka?! Miluju knížky od Julii Quinn!

Už se moc těším na novou sérii seriálu, doufám že bude aspoň stejně dobrá jako knížky!

Anotace: Penelope Featheringtonová odjakživa tajně zbožňovala bratra své nejlepší přítelkyně. Myslela, že o něm ví všechno, jenomže pak objevila jeho velké tajemství… Colina Bridgertona už unavovalo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm snad v každém ze svých sloupků zmiňovala už v prvním odstavci. Po návratu z ciziny však zjistil, že se mnohé změnilo - především jeho stará dobrá kamarádka Penelope. Co může tajit floutek a co dívka, kterou už každý považuje za starou pannu? A mohou mít vůbec něco společného?

Komentáře (0)

Přidat komentář