3. díl

recenze

Koruna z kostí a zlata (2022) 3 z 5 / insta.kniha
Koruna z kostí a zlata

Třetí díl série "Z krve a popela" od jedné z mých oblíbených autorek. Vždy se těším a odpočítávám dny, kdy u nás vyjde její další kniha.

I zde pokračuje napínavý a poněkud odlišný romantický příběh Poppy a Castiela. Oba posouvají svůj vztah na jinou úroveň, kde dochází k odlivům a tokům emocí, s ošklivými, ale vtipnými momenty.
Vývoj Poppy, ale i ostatních postav a jejich vzájemných vztahů, byly implementovány opravdu grandiózně. Nyní jsem mnohem lépe pochopila jejich myšlenky a činy. Také se konečně něco děje v rychlém sledu. Od začátku můžeme očekávat čisté vzrušení, které se proplétají s klidnějšími pasážemi, což se četlo příjemně. Navíc to bylo tak vtipné! Občas si JLA dělá legraci ze své vlastní postavy a opravdu jsem se musela smát víc než jednou.

Poppy a Castiel se mezitím snaží co nejlépe ochránit své lidi a přátele. Což není vždy snadné ..
Napínavý příběh s napínavě smyslnými scénami, ale i krutými poznatky a událostmi, které pro Poppy, Castiela a jejich přátele znamenají úplně jiné podmínky.

Je to napínavé a akční. Poznali jsme několik nových postav, na které jsem stále velmi zvědavá. Autorce se opět podařilo zakomponovat odhalení, která nejen překvapí, ale rovnou rozmíchají novou vlnu zvědavosti. I když byl tento díl slabší než předchozí, tato kniha je pro mě absolutní špičkou a prostě se mi na ní líbilo všechno.

Komentáře (0)

Přidat komentář