2.díl

recenze

Rod nebes a dechu (2022) 5 z 5 / insta.kniha
Rod nebes a dechu

Druhý díl série byl zpočátku trochu zdlouhavý, stejně jako první díl. Prvních sto stran mi připadalo spíše jako prolog, ale poté napětí plynule rostlo. Pokračování jsem četla několik dní od sebe, o to víc mi bude srdce drásat, že se třetího dílu tak brzy nedočkáme ..

Autorku mám moc ráda a tak jsem za každou její knihu/sérii od ní u nás vydanou ráda.

Příběh toho nabízí opět hodně a nezanedbává ani napětí. Některá tajemství jsou odhalena, některá mě opravdu šokovala, poznáváme nové postavy. Bude to emotivní ve všech směrech. Přestože byl vrah Daniky odhalen, Bryce si rychle uvědomí, že stále existuje mnoho záhad, které je třeba rozluštit.
Konspirace, milostné aféry a hledání pravdy nás vedou od jednoho dějového zvratu k dalšímu. I když se vše ze začátku zdá velmi zmatené, nakonec se mnohé ukáže.
Až na mnoho sexuálního napětí a příliš mnoho sexuálních scén obecně, jsem si čtení velmi užila.
Mým jediným problémem je stále poměrně složitá politika Asteri. Ještě jsem to pořádně neprohlédla. Konec mě totálně šokoval, vůbec jsem nic takového nečekala. Prostě úžasné.
Celkově je tento příběh opět skvěle napsaný a vybízí k dalšímu čtení. Na konci budete zvědaví na třetí díl a nechá mnoho otázek nezodpovězených.

Komentáře (0)

Přidat komentář