vladimir3043 profil

☰ menu
vladimir3043

Vladimír 3043

1975 · muž · statistiky

Aktivní: 19.04.2024 17:04 (poprvé 27.06.2015)
Body:37 930
Palce za komentáře: 0 · 6 ostatním
Hodnocení v bazaru: 4684/4

Nové knihy v seznamech

Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Catherine Solyom
Míša a panenka
Míša a panenka
Maria Łastowiecka
Žebrák s erbem
Žebrák s erbem
Vladimír Müller
Mlhy Avalonu
Mlhy Avalonu
Marion Zimmer Bradley

Kdo jsem

Zdravím všechny potencionální zájemce o mé knihy. 
Komunikuji zde výhradně a pouze přes zprávy databáze knih = nekomunikuji po žádných soukromých emailech, po SMS ani telefonicky.
Z časových důvodů neposílám více jak 10 knih (max. 5 kg balík), více knih mi prosím neobjednávejte, děkuji.

Pokud preferujete zásilkovnu a máte možnost si její aplikací v mobilu podat balíček a rovnou zaplatit, tak to by bylo nejjednodušší a já bych jen balíček předal na zásilkovnu s vaším kódem.
Pak byste mi zaplatili pouze cenu knih a bylo by to. :-)
Já zásilkovnu už jinak nepoužívám.

Uvedené poštovné v inzerátu platí pouze při platbě na můj bankovní účet. Obyčejné poštovné 35,- Kč nebo 42,-Kč, pokud je uvedeno v inzerátu, platí pouze za jednu knihu a na váš risk. Je levné a podléhá rozměrům dopisu jasně stanovených Českou poštou. Dobírkou knihy nezasílám, je extrémně drahá, platím to poště já předem a není jistota, že zboží se mi nevrátí jako nepřevzaté. V tom případě mi nikdy nikdo už zaplacené dobírkové poštovné nevrátí. Tudíž ceny uvedeného poštovného platí v případě bankovního převodu = buď jako jištěná doporučená zásilka anebo obyčejná zásilka bez záruky na váš risk. Na balíky od 2 do 5 kg používám sice raději službu balík na poštu.

Na Slovensko zasílám pouze po předchozí domluvě na podmínkách a určitě ne jednu knížku-knížky (za pár korun). Více knih = balík jde pak zaslat přes zásilkovnu (vy si ji předem objednáte, zaplatíte a mně pošlete kód k předání) a pouze po předchozí SEPA platbě na můj účet.

OSOBNĚ jednu knihu také nepředávám, na to nemám opravdu čas, je to pak neskutečně obstrukční, to se na mě tedy nezlobte.
Pokud za objednanou knihu nezaplatíte v běžném termínu několika dní, automaticky pak blokuji váš profil, na doprošování se o platbu a pozdní výmluvy typu úrazů, nemocí, dovolených, PC mimo provoz apod. už tu nemám chuť. Jsem zde velmi dobře vycvičen a vyškolen bohatou praxí u cca 15% nedokončených objednávek. A rozumný člověk uzná, že to je už pak celé dosti otravné...

Pro často kladené otázky kupujících, co znamenají zkratky u inzerátů LS, A, NM, L, PS, PG, KRB atd. odpovídám i zde, abych nemusel každému jednotlivě:
To jsou moje soukromé značky o umístění-uložení knih, někam si to psát musím při počtu 7000 ks knih, abych je pak vůbec našel a jinam to v inzerátu napsat stále nejde. Už jsem psal před rokem a půl do diskuze v sekci Bazar, ať zde zřídí soukromou kolonku u inzerátu (uvítá určitě více prodejců), která nebude vidět, že to jen zbytečně mate kupující, avšak bohužel bez odezvy....


Děkuji za pochopení, Vladimír