Zvěrolékař spisovatelem: James Herriot přehled
Vyrostl v Glasgowě, prožil krásné dětství, než se rozhodl pro dlouhá a tvrdá studia na Veterinární fakultě Glasgowské univerzity. Kvalifikaci veterináře získal v roce 1940 a přestěhoval se do města Thirsk v hrabství Yorkshire, kde se stal asistentem dr. Donalda Sinclaira, známého čtenářům jeho knih, jako Siegfried Farnan. Biografie vypráví příběh muže, který vedl praxi veterináře více než padesát let a jehož vlastní spisovatelská sláva nechávala chladným. Kniha napsaná Wightem mladším je obdivným, trefným a místy i humorným portrétem muže, který zůstal věrný své profesi a svými příběhy bavil miliony.... celý text
Originální název: The Real James Herriot, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař spisovatelem: James Herriot. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 10 komentářůSouvisející novinky - Zvěrolékař spisovatelem: James Herriot (0)
Kniha Zvěrolékař spisovatelem: James Herriot v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Chci si koupit | 9x |

85 %
60 %
Zvěrolékař spisovatelem: James Herriot
Velmi citlivě, krásně a mile napsaná kniha o Jamesi Herriotovi. Tak jako z Herriotových knih čiší z knihy láska. Láska k přírodě, láska ke zvířatům i láska k lidem. V této knize si potvrdíte to co jste si o Herriotovi vždy mysleli. Rozhodně doporučuji tuto knihu všem, kdo ho mají rádi.