Město králů přehled

* antologie, Jitka Ládrová

Zpívající věže série

< 4. díl

Neobvyklý sborník spojující osm autorů a jeden fantasy svět. Svět postavený na kombinaci středověku a antiky. Najdeš v něm království a šlechtické rody, které se přou o moc a nebojí se pro dosažení úspěchu překročit běžné morální hranice. Zároveň nechybí ani otroctví, boje v aréně a válka inspirovaná řecko-perským konfliktem. Magie zde funguje, ale pouze v omezené míře. A její zneužití se trestá smrtí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město králů. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Zuzunda
23.04.2025

Já jsem opravdu nadšená! Myslela jsem si, že si přečtu povídkovou sbírku a jak to už bývá, něco bude slabší, něco lepší, ale ono ne! Vážně nemůžu určit favorita, protože každá povídka měla své originální kouzlo a nějaké slabší kusy? Tak ty jsem nenašla.

Je to mé první setkání s tímto světem a nutně potřebuji víc. Knížky jsem se držela do posledního písmenka přílohy. Užívala jsem si majestátnost a moudrost prastarého Skalního města a napojení jeho lidu na přírodu a bohy. Celá sbírka má úžasnou atmosféru a už teď se těším na další setkání.

všech 16 komentářů

Související novinky - Město králů (1)

Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021

Kniha Město králů v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně21x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi