Zmizelé dívky

Claire Douglas

přehled

Tři zmizely. Jen jedna ví proč. Ve wiltshirské venkovské krajině se nachází Ďáblova štreka – strašidelná cesta, v jejímž okolí se dějí podivné věci, ať už jde o sérii úmrtí nebo pláč dítěte ozývající se z noční temnoty. Případ Olivie Rutherfordové je však tím nejznepokojivějším. Čtyři dívky jely domů z večírku, pak ale došlo k nehodě a našla se jen jedna. Co se stalo s ostatními? To se do Wiltshiru vydává zjistit novinářka Jenna Hallidayová. Brzy ale přijde varování: buď odjede, nebo se z ní stane jen další záhada spojená s tímto místem. Po knize Odešla do tmy se českým čtenářům představuje další mysteriózní detektivní thriller oblíbené autorky Claire Douglas.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2025 , Kniha Zlín
Originální název: The Girls Who Disappeared, 2022

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Zmizelé dívky se setkává s pozitivními ohlasy. Čtenáři oceňují napínavý příběh a tajemnou atmosféru. Mnozí si pochvalují propracované postavy a nečekané zvraty. Někteří však vyjadřují smíšené pocity ohledně tempa a závěru. Celkově je kniha považována za čtivou a zajímavou, s originalitou, která zanechává dojem. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zmizelé dívky mohla líbit?

• Fanoušci napínavých thrillerů
  • Čtenáři, kteří mají rádi tajemné zápletky
  • Milovníci psychologických příběhů
  • Ti, kdo ocení propracované postavy
  • Čtenáři hledající originální příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmizelé dívky. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Liss93
včera

Je to čtivé, tak akorát dlouhé. Zajímavá perspektiva, střídá se vyprávění v první osobě a ve třetí, což je osvěžující. Oddechový thriller, přečtený za pár dní.

všech 63 komentářů

Související novinky - Zmizelé dívky (1)

Bezcitně, Krev křišťálového květu a další knižní novinky (9. týden)

22.02.2025

Kniha Zmizelé dívky v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně141x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi