Zlomená princezna přehled

Zlomená princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541745/bmid_zlomena-princezna.jpg 5 83 83

Můj bodyguard. Můj ochránce. Můj největší hřích. S bulvárním tiskem už jsem koketovala mnohokrát. Co k tomu mám říct? Moje bradavka se prostě chtěla ukázat a pozdravit se s paparazzim. Poté mě otec postavil před ultimátum – buď mi přestane financovat můj marnotratný životní styl, nebo se musím smířit s tím, že budu mít bodyguarda. A bodyguardem myslím rajcovního a zároveň děsivého chlapa, který mi dělá chůvu a čistě náhodou vyniká i v lámání kostí. Ransom Lockwood, dámy a pánové. Teď mě nutí zkoušet všechny možné podivné věci. Přestat pařit, nepít a chovat se zodpovědně, sehnat si práci… Jedna moje část má chuť mu říct, ať vypadne, protože mě už zachránit nejde. Jenže ta další chce zachránit jeho.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Thorne Princess, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená princezna. Přihlašte se a napište ho.

MV22
předevčírem 5 z 5

Nezklamala, Shen je pro mě sázka na jistotu.

Zomy
předevčírem 4 z 5

(SPOILER) Čtivost - hlavně ze začátku, opět bezkonkurenční. 500 stránek jsem louskla za 2 večery jako nic.

Téma rozmazlené VIP dcerunky a chladného badboye určitě slibné.

Obálka vkusná.

Přesto jsem vlastně docela zklamaná. Shen to umí rozhodně mnohem líp. Má knížky, u kterých ani nedýcháte a srdce vám bije jako splašené (naposledy třeba Mizera). Má hrdiny, kterým nemůžete přijít na jméno a jsou fakt zlí, ale stejně si je zamilujete.
Ale tady nic z toho nebylo. Předně: Ransom byl fakt blb a abychom měli(y) pocit, že je fakt kruťák, tak mu byly přisouzeny jeho zvrácené sexuální fantazie. Jenže to měl všechno natolik promyšlené a ošetřené, že to ani tak zvrácené nebylo. Měl to být zkušený a světem protřelý necita, což k jeho zralému věku 29 let nebylo úplně věrohodné. A nakonec to byl opravdu, opravdu špatný bodyguard. Jeho svěřenka si odcházela pryč, kdykoliv se urazila, pár ruských mafiánů jí tak trochu sedřeli z kůže, když byl ve službě, domlouval si náhodný sex. Fakt profík.

No a vztah Ransoma a Hallie mi přišel odbytý, bez větší jiskry či chemie, prostě málo romantiky.
Konec už mě vyloženě nudil.

Tohle nebude jedna z autorčiných knih, ke kterým bych se vracela. Tohle je tak 3,5 hvězdy.

monika0181
08.10.2024 5 z 5

Tuto autorku miluji. Příběhy mě vždy baví, mají emoce, tu správnou šťávu, energii, chemii.
L.J.Sheen umí pěkně postavy vykreslit, že nás baví, živě si je představujeme. Co se jí povedlo u Ransoma bylo dokonalé. Ten štval snad každého už na konci druhé kapitoly.
Zjistíme, že zpovykaná Hallie vlastně není taková jak jí svět ukazuje. Pomalu ale velmi pomalu prolamuje Ransomovu zeď a ten vidí, že je v ní něco jiného než jaká se navenek zdá. Zjistí, že za spoustu věcí a komplikací nemůže jen samotná Hallie, ale její rodina, kde jsou velmi pokřivené vztahy.
Knihu jsem si moc užila. Jen konec byl teda rychlý, ten by si zasloužil o pár řádku víc, bylo to jak útěk z boje.

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Zlomená princezna v seznamech