Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé přehled

Joel L. Whitton, Joe Fisher

Obálka knihy Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé

Kniha obsahuje teoretickou část, která objasňuje, jak funguje reinkarnace a co se děje v „bardu“, a dále šest reinkarnačních anamnéz. Smrtí opouštíme příbytek z masa a kostí, který jsme si vybrali, a začínáme žít na jiné rovině. Tento další svět, který je naším přirozeným domovem, je místem probuzení, rozpomenutí a obnovení jasnosti. Vidíme se takoví, jací opravdu jsme, dokážeme se poučit z poslední výpravy do pozemské reality, zhodnotit svůj pokrok a nakonec plánovat další inkarnaci podle svých potřeb. Vydání druhé... celý text

Duchovní literatura New Age Literatura naučná

Štítky knihy:

reinkarnace spekulativní literatura
Vydáno: 1992 , Emitos (Nakladatelství Tomáše Janečka)
Originální název: Life Between Life: Scientific Explorations into the Void Separating One Incarnation from the Nextfrom the next, 1986

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Jardík50
15.09.2025

Nejdříve si musíme položit otázku: je hypnotická regrese vstup do skutečné reality předchozích životů nebo ne? Nebo je to jen fantazírování podvědomí při hypnotickém spánku? Několikrát však bylo prokázáno, že o minulé inkarnaci mluvil pacient, který ji nemohl znát a osoba minulého života se v análech přesně doložila. Tedy: pakliže to realita je , pak je tato kniha naprosto fascinující dílo a neskutečně vás obohatí, dodá nadhled, provede vás vstupní branou do tolerance. Navíc - tohle psali dva odborně vzdělaní lidé a k napsání knihy vedl omyl, kdy uspaného pacienta neposlali do minulého života, ale do mezidobí. Posléze to začali mapovat běžně...a hle. Přečtěte si to. Za mě 5 hvězdiček nestačí.

všech 9 komentářů

Související novinky - Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé (0)

Kniha Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně52x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi