Zimní lidé přehled
West Hall ve Vermontu bylo vždy město podivných zmizení a starých legend. Nejzáhadnější z nich je smrt Sary Harrison Shey, která byla v roce 1908 nalezena mrtvá na poli za jejím domem, jen několik měsíců po tragické smrti své dcery. Nyní, v současnosti, žije devatenáctiletá Ruthie na tomtéž statku se svou matkou Alicí a mladší sestrou. Jednoho rána Ruthie zjistí, že její matka zmizela. Ve snaze najít nějakou stopu prohledává matčinu ložnici a pod podlahou nalézá starý deník Sary Harrison Shey. Ruthie je náhle vtažena do prastarého tajemství a zjistí, že není zdaleka jediná, kdo na tomto statku hledá někoho zmizelého. Ale může být jediná, která tuto stále se opakující historii zastaví...... celý text
Originální název: The Winter People, 2016
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Zimní lidé" nabízí čtenářům fascinující a mrazivý příběh. Atmosféra je skvěle vykreslená, což umocňuje napětí a tajemství. Děj se prolíná mezi minulostí a současností, což dodává na zajímavosti. Někteří čtenáři si pochvalují originální zpracování a nečekané rozuzlení, zatímco jiní by uvítali více akce. Celkově je dílo považováno za poutavé a doporučované pro milovníky hororů a thrillerů. Většina recenzentů oceňuje autorčin styl a schopnost vtáhnout do děje. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zimní lidé mohla líbit?
- Fanoušci hororových a thrillerových příběhů
- Čtenáři hledající napínavé a tajemné příběhy
- Milovníci dobře vykreslené atmosféry
- Ti, kdo mají rádi prolínání časových rovin
- Čtenáři, kteří ocení originální zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zimní lidé. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 424 komentářůSouvisející novinky - Zimní lidé (0)
„Když sníh roztaje, pamatuje si že býval sněhem?“
Kniha Zimní lidé v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 23x |
| v Přečtených | 1 654x |
| ve Čtenářské výzvě | 313x |
| v Doporučených | 97x |
| v Mé knihovně | 659x |
| v Chystám se číst | 677x |
| v Chci si koupit | 175x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
duchovno horory romantika duchařské romány prolínání minulosti a současnosti Nová AnglieJennifer McMahon také napsal(a)
| 2017 | Zimní lidé |
| 2020 | Pozvaní |
| 2018 | Vermontské psycho |
| 2022 | Tajemství pramenů |
| 2023 | Klub monster |

76 %
80 %
Zimní lidé
(SPOILER) Dost dobrá knížka! Hodně se mi líbilo to střídání časových linií příběhu, které se vzájemně doplňovaly a odhalvaly. Kdo žije na Ďáblově palci (nebo jak se přesně ta skála jmenovala) jsem pochopil z vysvětlení v dopisu Sáry, což mě potěšilo. O to napínavější byl závěr, když se pak na tu skálu vypravily hlavní hrdinky přítomnosti...Hodně dobré, z Gerthi šel opravdu strach...Určitě bych tuto knížku doporučil.