Zhluboka se nadechni: snižte chronický stres už za 7 dní přehled

Elissa Epel

Přední specialistka na stres odhaluje, jakou roli hraje v našich životech, kdy nám škodí a kdy naopak překvapivě prospívá. Především ale představuje účinné strategie, které vám pomohou zvládat náročné situace a přetížené mysli poskytnou opravdovou úlevu. Kniha vás naučí také jednoduchá, časově nenáročná cvičení, která nic nestojí, můžete je provádět takřka kdekoli, a díky nimž budete nejen posilovat svou psychickou odolnost, ale navíc aktivujete sebeopravné mechanismy vašich buněk.... celý text

Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2024 , Jan Melvil
Originální název: The Stress Prescription: Seven Days to More Joy and Ease, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zhluboka se nadechni: snižte chronický stres už za 7 dní. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

angloumene
16.02.2025 audiokniha

Kniha je plná praktických doporučení, která na mě neuvěřitelně fungují. Největší výzvou je začlenit je do každodenního života. I tak ale cítím, že se mi po přečtení nejen zlepšil zdravotní stav, ale hlavně nálada. Teď si každý den dopřeju pár minut relaxace – rozdíl je opravdu znát.

všech 6 komentářů

Související novinky - Zhluboka se nadechni: snižte chronický stres už za 7 dní (0)

Kniha Zhluboka se nadechni: snižte chronický stres už za 7 dní v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně42x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Elissa Epel také napsal(a)

2017  78%Telomery
2024  88%Zhluboka se nadechni: snižte chronický stres už za 7 dní