Země kanibalů přehled

Mark E. Pocha (p)

Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra. V touze poznat vnitrozemí, kde nehrozí, že se budou prodírat davy zahraničních cestovatelů, kývnou na nabídku místního mladíka Solomona, který jim chce ukázat jedno kouzelné místo v srdci pralesa. Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi – tři chlapci a dvě dívky, vyzbrojení kamerou, fotoaparáty i nezbytnou láhví domácí pálenky – se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo. Ale v pralesním ráji rozhodně není všechno romantické a ideální. A jak už to tak chodí, Nina, Marko, Renča, Jojo a Viktor poznají odvrácenou stránku výprav do neznáma.... celý text

Horory Romány Literatura slovenská
Vydáno: 2021 , Carcosa
Originální název: Krajina kanibalov, 2016

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Země kanibalů" od Marka E. Pocha vyvolává rozporuplné reakce. Někteří čtenáři oceňují její brutalitu a drsnost, zatímco jiní ji považují za příliš odpornou a bez hlubšího příběhu. Styl autora je často označován jako zábavný, ale někteří by uvítali více originality a propracovanosti. Atmosféra je silná, ale postavy zůstávají většinou ploché a nesympatické, což ovlivňuje celkový dojem z příběhu. Kniha je určena pro milovníky extrémních hororů, kteří hledají šokující zážitky bez ohledu na konvenční narativní struktury. Více v komentářích.

Komu by se kniha Země kanibalů mohla líbit?

• Fanoušci extrémních hororů
  • Čtenáři hledající šokující a brutální příběhy
  • Milovníci literatury s temnými tématy
  • Ti, kdo ocení drsné a nechutné scény

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Země kanibalů. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Locika 28
30.05.2025

Moje druhá kniha od autora..už jsem trošku tušila, co mohu od této knihy očekávat..masakr prasečinky, ale skvěle vše popsáno, nic neopomíjeno..
Těším se na další M/E/P knihu..

všech 40 komentářů

Související novinky - Země kanibalů (1)

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021

Kniha Země kanibalů v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně133x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Marián Kluvanec také napsal(a)

Mark E. Pocha (p)
slovenská, 1981