Země kanibalů přehled
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra. V touze poznat vnitrozemí, kde nehrozí, že se budou prodírat davy zahraničních cestovatelů, kývnou na nabídku místního mladíka Solomona, který jim chce ukázat jedno kouzelné místo v srdci pralesa. Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi – tři chlapci a dvě dívky, vyzbrojení kamerou, fotoaparáty i nezbytnou láhví domácí pálenky – se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo. Ale v pralesním ráji rozhodně není všechno romantické a ideální. A jak už to tak chodí, Nina, Marko, Renča, Jojo a Viktor poznají odvrácenou stránku výprav do neznáma.... celý text
Originální název: Krajina kanibalov, 2016
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Země kanibalů" od Marka E. Pocha vyvolává rozporuplné reakce. Někteří čtenáři oceňují její brutalitu a drsnost, zatímco jiní ji považují za příliš odpornou a bez hlubšího příběhu. Styl autora je často označován jako zábavný, ale někteří by uvítali více originality a propracovanosti. Atmosféra je silná, ale postavy zůstávají většinou ploché a nesympatické, což ovlivňuje celkový dojem z příběhu. Kniha je určena pro milovníky extrémních hororů, kteří hledají šokující zážitky bez ohledu na konvenční narativní struktury. Více v komentářích.
Komu by se kniha Země kanibalů mohla líbit?
- Fanoušci extrémních hororů
- Čtenáři hledající šokující a brutální příběhy
- Milovníci literatury s temnými tématy
- Ti, kdo ocení drsné a nechutné scény
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Země kanibalů. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 40 komentářůSouvisející novinky - Země kanibalů (1)
Knižní novinky (20. týden)
16.05.2021
Kniha Země kanibalů v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 157x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 11x |
| v Mé knihovně | 133x |
| v Chystám se číst | 38x |
| v Chci si koupit | 20x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Marián Kluvanec také napsal(a)
| 2019 | Oni |
| 2020 | Bestie |
| 2016 | Zombie apokalypsa |
| 2010 | A bude hůř! |
| 2021 | Země kanibalů |

81 %
69 %

Moje druhá kniha od autora..už jsem trošku tušila, co mohu od této knihy očekávat..masakr prasečinky, ale skvěle vše popsáno, nic neopomíjeno..
Těším se na další M/E/P knihu..