Železný plamen přehled

Železný plamen
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546213/bmid_zelezny-plamen.jpg 4 1826 1826

Empyreum série

Všichni, včetně Violet samotné, očekávali, že během prvního ročníku na Basgiathské válečné akademii zemře. Přežila, ale skutečný výcvik – brutální a extrémně vyčerpávající – je teprve před ní. A spolu s ním i výzva v osobě nového zástupce velitele, který si dal jediný cíl – ukázat jí, jak vypadá absolutní bezmoc. Violet se už naučila, že odhodlání přežít a odvaha měnit pravidla dokážou mnohé. Bude to ale stačit, když ví, že Basgiath ukrývá prastaré tajemství, které může všechny a všechno zničit?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fragment (CZ)

Iron Flame, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Železný plamen. Přihlašte se a napište ho.

Sína.17x_x
dnes 5 z 5

Začátek byl na mě trochu dlouhý ale jinak naprosto božííí. A ten konec!!! Jako to jsem fakt nečekala, už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. (jen kdyby to nebylo tak drahé)

Reganjames
dnes 5 z 5

Milujem túto sériu. Milujem tie emočné sinusoidy, v ktorých nás RY drží. Milujem drakov, milujem postavy, ich vztahy, chémiu, humor, milujem spôsob akým nám láme srdcia a znova ich zoceľuje.

Ucitelka_s_adhd
dnes 4 z 5

+ ten svět je prostě neskutečný, s každou další interakcí miluju draky víc
+ většina dalšího děje je pro mě nepředvídatelná
+ XADEN... co dodat
+/- nové postavy - já jsem teda v šoku, že v nich zatím zvládám udržovat jakš takš přehled, je jich tam fakt šíleně moc
- i přesto, že kniha měla hodně děje a různých typů akcí, jsem se nějak nemohla chytnout a pořádně začíst
- vztah hlavních hrdinů byl občas pouze řešením těch stejných věcí stále dokola

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

11.11.2024

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

„Pretože láska je v jadre nádej. Nádej pre zajtrajšok. Nádej pre všetko, čo môže byť. Nádej, že človek, ktorému ste zverili svoje všetko, to bude opatrovať a chrániť. A nádej? Zabiť poondiatu nádej je ťažšie než zabiť draka. “

"Violence, remember it's only the body that's fragile. You are unbreakable."

Tvoju dôveru si získam, len čo si uvedomíš, že nepotrebuješ vedieť úplne všetko. Stačí, aby si nabrala odvahu začať klásť otázky, na ktoré chceš odpovede. Posteľou sa netráp. Dostaneme sa tam. Očakávanie nám len prospeje.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Železný plamen v seznamech

v Přečtených2 475x
v Mé knihovně918x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)