Zelená kuchyně přehled

Seergej Michajlovič Skorňakov

Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí, Plodiny moderního člověka, Zjevné kvality a skryté vady, Doprava, skladování a úprava, Jen tak pro pořádek.... celý text

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1991 , Lidové nakladatelství
Originální název: "Zelenaja" rodoslovnaja, 1988
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelená kuchyně. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.


Nový komentář

Hanina61
11.02.2022

Naprosto vynikající "zdravá kuchařka" z doby ještě předrevoluční (mám doma vydání z roku 1988), přeložená z ruštiny a doplněná krásnými ilustracemi Edity Plickové (už jen kvůli nim se vyplatí knihu mít). Velice zajímavé popisy jednotlivých druhů zeleniny, ovoce , obilnin a ořechů jsou doplněné spoustou receptů. Jsem ráda, že ji mám mezi svými kuchařkami. :-)


Související novinky - Zelená kuchyně (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zelená kuchyně v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Právě čtených1x
v Přečtených28x
v Doporučených3x
v Mé knihovně67x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit5x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: