Zázrak na nástupišti číslo 5 přehled

Zázrak na nástupišti číslo 5
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516773/zazrak-na-nastupisti-cislo-5TWw8i8-sSU-.jpg 4 82 82

Železné pravidlo říká - nikdy se nedávej do řeči s cizími lidmi, které vídáš ve vlaku cestou do práce. Ale co když ho někdo poruší? Iona Iversonová každé ráno v 8:05 nastupuje do svého vlaku. Pravidelně vídá tytéž lidi, pro které už má zavedené přezdívky a představy o jejich životě. Nikdy se však spolu nedají do řeči. Pochopitelně. Jednoho dne se však Svěží Sexista ze Surbitonu začne dusit zrníčkem hroznového vína a na Ioninu výzvu mu přispěchá na pomoc Podezřele Přívětivý Plyšák, z nějž se vyklube zdravotní bratr. Dominový efekt byl spuštěn. Tihle lidé nemají společného nic než příměstský spoj do Londýna, přesto se začnou sbližovat a zjistí, že první dojem může často klamat. Pomohou Ioně její noví přátelé, když se sama dostane do úzkých? Nová povzbudivá kniha plná pohody a vtipu od autorky Kavárny na konci ulice.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázrak na nástupišti číslo 5. Přihlašte se a napište ho.

Mrňous1
03.02.2025 5 z 5

Tak za mě možná ještě o krapítek lepší kniha než předchozí Kavárna na konci ulice. Autorka umí krásně vystihnout společenské problémy, mezigenerační rozdíly, jednotlivé povahy a charaktery postav, moc příjemné a zajímavé čtení. určitě si přečtu další knihu od autorky.

karoli77
18.01.2025 5 z 5

A tohle bylo opravdu milé čtení. Ráda věřím tomu, ze se tyhle věci kolem nás dějí. A za mě, ne, není to pohádka, byl to moc hezký román, který si s chutí přečtete, abyste si odpočinuli po něčem náročném. Určitě si přečtu i autorčinu předchozí knihu.

Buchtičkajani
02.01.2025 4 z 5

Chvíli mi trvalo se začíst , ale pak už se to četlo samo . Moc pěkná pohádka pro dospělé. Milé pohodové čtení.

Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)

28.05.2023

Kniha Zázrak na nástupišti číslo 5 v seznamech