Zrozená z krve a popela přehled

Jennifer L. Armentrout

Žár těla a ohně série

< 4. díl

Láska léčí, posedlost ničí. Strhující závěr série Žár těla a ohně. Sera se konečně osvobodila od Kolise a vrátila se ke svým nejbližším. Nyktos ji miluje celou svou bytostí – a nepochybuje o tom, že je způsobilá stát se královnou bohů. Nejdřív však musejí přesvědčit ostatní bohy, aby je podpořili v boji proti Kolisovi. Jakmile však Sera odhalí pravdu o své pokrevní linii a proroctví, pochopí, že existuje daleko horší hrozba. Mezi bohy se schyluje k rozhodující bitvě. Dokážou Sera a Nyktos zastavit Kolise dřív, než zničí říše a vše zmizí v ohnivém pekle krve a popela?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2025 , Fragment (CZ)
Originální název: Born of Blood and Ash, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrozená z krve a popela. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

majka45
03.11.2025

Ve svém životě jsem četla nejen z povinnosti, ale i zvědavosti knížky Aloise Jiráska. Zvládla jsem je všechny, ale i tak jsem byla překvapená, že jsem přečetla všechny vyšlé knížky u nás této autorky. Nejdříve po přečtení některých recenzí, jsem byla skeptická! tuto sérii, i když měla být přečtená mezi prvními, jsem přečetla poslední. Pěkně se to četlo. Jen kdyby ty knížky nebyly tak vypapané a tudíž pěkně těžké. Všem doporučuji E-knihy, tedy pokud nechcete posilovat!
Děj postupně spěl ke konci Kolise. Chvílemi bych děj uspíšila, jak jsem byla netrpělivá a chtěla vědět konec.

všech 25 komentářů

Související novinky - Zrozená z krve a popela (1)

Úsvit sklizně, Zrozená z krve a popela a další knižní novinky (12. týden)

16.03.2025

Kniha Zrozená z krve a popela v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně233x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: